Poyraz hocam öncelikle çok teşekkür ederim.
Yazdıklarınızla ilgili dosya ve ayarları dikkatlice kontrol ettim.
Site ayarlarından kastınız Forum Genel Yapılandırma ayarları ise ordaki url'leri Google Seo hata verdiği için daha önce "www" ile ve "www" olmayacak şekilde düzenlemiştim ama sorun devam ediyordu. Birkez daha değiştirdim ama yine sonuç yok.
CPanel'de de herhangi bir yönlendirme tanımlaması yapmamıştım, emin olmak için tekrar baktım ve bir yönlendirme yok.
Siz söyleyince tekrar .htaccess dosyasına baktım.
Muhtemelen bu sorun başlamadan çok önce (belki de forumu ilk kurduğum zaman), Google Seo için .htaccess dosyasına eklenecek kodları forum dizinindekine eklediğim gibi, ana dizindeki .htaccess dosyasına da eklemişim.
Bir ümitle sildim ama maalesef sorun devam ediyor.
Nasıl bir yönlendirme acaba? Biraz açarsanız sevinirim.
Bu sorundan dolayı çevrimiçi olamadıklarından artık üyeler de uğramıyorlar.
Bu konuda tavsiyeleriniz olursa, bekliyorum.
Yazdıklarınızla ilgili dosya ve ayarları dikkatlice kontrol ettim.
Site ayarlarından kastınız Forum Genel Yapılandırma ayarları ise ordaki url'leri Google Seo hata verdiği için daha önce "www" ile ve "www" olmayacak şekilde düzenlemiştim ama sorun devam ediyordu. Birkez daha değiştirdim ama yine sonuç yok.
CPanel'de de herhangi bir yönlendirme tanımlaması yapmamıştım, emin olmak için tekrar baktım ve bir yönlendirme yok.
Siz söyleyince tekrar .htaccess dosyasına baktım.
Muhtemelen bu sorun başlamadan çok önce (belki de forumu ilk kurduğum zaman), Google Seo için .htaccess dosyasına eklenecek kodları forum dizinindekine eklediğim gibi, ana dizindeki .htaccess dosyasına da eklemişim.
Bir ümitle sildim ama maalesef sorun devam ediyor.
(29-11-2014, Saat:21:52)poyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sitene üye oldum linklerde yönlendirme var gibi geldi bana.
Nasıl bir yönlendirme acaba? Biraz açarsanız sevinirim.
Bu sorundan dolayı çevrimiçi olamadıklarından artık üyeler de uğramıyorlar.
Bu konuda tavsiyeleriniz olursa, bekliyorum.