MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
Ruthless avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Katagori İconu Yukarıda kaldı


Sponsor Reklam
media venus

Çevrimdışı Ruthless
 Tarih: 01-08-2012, Saat:14:02
(Son Düzenleme: 01-08-2012, Saat:14:44, Düzenleyen: Ruthless.)
#1
Arkadaşlar Forumumda Her katagoriye ayrı icon yaptım.

Kodda bu ;

Kod:
<td class="{$bgcolor}" align="center" valign="top" width="1"><img src="{$theme['imgdir']}/ikon/{$forum['fid']}.png" width="35" height="35"/></td>


Katagori iconu yukarıda kategori ismi aşağıda oldu bunu nasıl düzeltebilirim.


Site;

Kod:
www.privatetanitim.org
Cevapla
Bunu Beğenenler:
Sponsor Reklam
sponsor reklam sponsor reklam

Çevrimdışı Burem
 Tarih: 01-08-2012, Saat:15:17
#2
Admin kp > Şablonlar > Temanızın Şablonu > Forum Bit Şablonlar > forumbit_depth2_forum > Oradaki Herşeyi Silip Alttaki Kodu Ekleyin. AMA ALTTAKİNİ EKLEMEDEN KENDİ ŞABLONUNUZUN forumbit_depth2_forum'in yedeğini alın

Kod:
<tr>
<td class="trow3" align="center" valign="middle" width="1"><img src="BURAYA İKON ADRESİNİ GİRİN/ikon/{$forum['fid']}.png" width="48" height="48"/></td>
<td class="{$bgcolor}" valign="top">
<div class="float_right">
<a rel="nofollow" href="{$mybb->settings['bburl']}/syndication.php?fid={$forum['fid']}" title="Rss Takip"><img src="images/rss_icon.png" height="15" width="15" alt="Rss Takip" style="vertical-align: middle; cursor: help;" /></a>
&nbsp;<a rel="nofollow" href="{$mybb->settings['bburl']}/search.php?action=getnew&amp;{$forum['fid']}" title="Yeni mesajları göster"><img src="images/yeni-konular.png" alt="Yeni Konu" style="vertical-align: middle; cursor: help;" /></a>&nbsp;
</div>
<strong><a href="{$forum_url}" title="{$forum['name']}">{$forum['name']}</a></strong>{$forum_viewers_text}<div class="smalltext">{$forum['description']}{$modlist}{$subforums}</div>
</td>
<td class="trow3" valign="top" align="left" style="white-space: nowrap">{$lastpost}</td>
<td class="{$bgcolor}" valign="top" align="center" style="white-space: nowrap">{$threads}{$unapproved['unapproved_threads']}</td>
<td class="trow3" valign="top" align="center" style="white-space: nowrap">{$posts}{$unapproved['unapproved_posts']}</td>
</tr>
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı salipcyazılım
 Tarih: 01-08-2012, Saat:15:21
#3
Ben neden konu açamıyorum ?
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Ruthless
 Tarih: 01-08-2012, Saat:22:17
#4
Tamamen bozuyor ekranı.


Benim kodlarım bunlar arkadaşlar nereden kaynaklanıyor olabilir.

forumbit_depth2_forum ;

Kod:
<li class="forumbit_post L2">
    <div class="forumrow table">
        <div class="foruminfo td">
            <td class="{$bgcolor}" align="center" valign="top" width="1"><img src="{$theme['imgdir']}/ikon/{$forum['fid']}.png" width="35" height="35"/></td>
<td class="{$bgcolor}" valign="top">
            <div class="forumdata">
                <div class="datacontainer">
                    <div class="titleline">
                        <h2 class="forumtitle"><a href="{$forum_url}">{$forum['name']}</a><br /><div class="smalltext">{$forum_viewers_text}{$forum['description']}</div></h2>                        
                    </div>
{$modlist}{$subforums}
</div>
            </div>
        </div>
        <h4 class="nocss_label">Forum Statistics:</h4>
        <ul class="forumstats td">
            <li>{$lang->forumbit_threads}: {$threads}{$unapproved['unapproved_threads']}</li>
            <li>{$lang->forumbit_posts}: {$posts}{$unapproved['unapproved_posts']}</li>
        </ul>
        <div class="forumlastpost td">
            <h4 class="lastpostlabel">{$lang->forumbit_lastpost}</h4>
            <div>
                           {$lastpost}
            </div>
        </div>
        
    </div>
    
</li>
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Legans
 Tarih: 01-08-2012, Saat:22:26
#5
temanızın adı nedir aynı v bulletin
Cevapla
Bunu Beğenenler:

İzinli Mısırga
 Tarih: 01-08-2012, Saat:23:22
#6
(01-08-2012, Saat:22:26)LegansTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: temanızın adı nedir aynı v bulletin

nhtera breeze bende aynı temayı kullanıyorum Gülümseme
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Ruthless
 Tarih: 02-08-2012, Saat:00:35
#7
Evet nhtera breeze Vbulletin teması Gülümseme

Arkadaşlar konu ile ilgili bilgisi olan birisi yardımcı olabilirmi?
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Ruthless
 Tarih: 02-08-2012, Saat:01:35
#8
Güncel...

Caps; http://www.privatetanitim.org


Arkadaşlar girin bariz belli oluypr.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Otomatik Konu İconu [ÇÖZÜLDÜ] themca 2 745 17-05-2014, Saat:22:04
Son Yorum: xpserkan
  Kullanıcı Adının Sağına Online Offline İconu Nasıl Ekleyebilirim ogulcanbaba25 1 784 03-12-2013, Saat:17:34
Son Yorum: SvMedeT
  Alt Katagöri Sorunu freezmen 3 633 13-09-2013, Saat:17:40
Son Yorum: Screwy
  Yeni Katagori Açmaya Çalıştığımda Böyle Bir Hata Verdi Asi P@tron 5 560 11-04-2013, Saat:11:12
Son Yorum: 007combatant
  Seoda Katagori Hatası _SlienT_ScReaM55 1 532 02-04-2013, Saat:14:26
Son Yorum: Smyrna35



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi