MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
Asi P@tron avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Yeni Katagori Açmaya Çalıştığımda Böyle Bir Hata Verdi


Sponsor Reklam
media venus

Çevrimdışı Asi P@tron
 Tarih: 30-03-2013, Saat:16:34
(Son Düzenleme: 30-03-2013, Saat:20:36, Düzenleyen: Asi P@tron.)
#1
resim

Yeni Katagori Açmaya Çalıştığımda Böyle Bir Hata Verdi

Sebebi Nedir Sizce Nasıl Çözebilirim.

Kurulu Eklentiler

Sayfaya Sığdır
Google SEO Plugin
Ajaxlı Overview - Genel Bakış Plugin (3.2.1)
PL9 Forum İkonları (1.1)
PluginLibrary Eklentisi (11)
RSS Konu Çekme Botu (1.5)
Cevapla
Bunu Beğenenler:
Sponsor Reklam
sponsor reklam sponsor reklam

Çevrimdışı Legans
 Tarih: 30-03-2013, Saat:17:59
#2
forum icon eklentisini pasifleştirip denermisiniz ? site adresi ve pluginleride yazın bi zahmet millete yorum olarak yazıyorsunuz ama kendiniz koymuyorsunuz Açık Ağızlı Gülümseme
Cevapla
Bunu Beğenenler:

İzinli ArseniC
 Tarih: 30-03-2013, Saat:20:26
#3
en son kullandığın showterat ile ilgili plgin i iptal et
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Asi P@tron
 Tarih: 30-03-2013, Saat:20:36
#4
(30-03-2013, Saat:17:59)Legans Adlı Kullanıcıdan Alıntı: forum icon eklentisini pasifleştirip denermisiniz ? site adresi ve pluginleride yazın bi zahmet millete yorum olarak yazıyorsunuz ama kendiniz koymuyorsunuz Açık Ağızlı Gülümseme

hocam pardon dediğinizi yaptım ancak yine aynı
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı CryTek
 Tarih: 31-03-2013, Saat:15:02
#5
Öncelikle bütün eklentileri kapat öyle dene eğer olmuyorsa google'de araştırma yap hata kodunu "MyBB 123" şeklinde yazdığınızda çıkıyor(123 yerine kendi hata kodunuzu yazın)
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı 007combatant
 Tarih: 11-04-2013, Saat:11:12
#6
PL9 Forum İkonları eklentisinden dolayı kaynaklanıyor bu sorun. Çözümü daha önce forumda paylaşmıştım arama yapın lütfen.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  1.6'dan 1.8 Geçerken Oluşan Hata Acil Yardım Red0x 5 1,130 14-06-2015, Saat:15:39
Son Yorum: ReDMaD
  [1.6] Database kurarken hata SiberLeon 14 1,590 07-06-2015, Saat:22:36
Son Yorum: SiberLeon
  LoveBlue Temasında Hata Var engin64 3 928 13-09-2014, Saat:21:31
Son Yorum: engin64
  Sitemde Yeni Konu Textarea sorunum. DarkLiqht 2 775 05-05-2014, Saat:18:02
Son Yorum: SvMedeT
  Yeni Bir CSS Stili Ekleyemiyorum Controller 4 764 05-05-2014, Saat:17:16
Son Yorum: SvMedeT



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi