MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
SvMedeT avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Forum Top 10 istatisliklerini Ayrı sayfaya almak


Sponsor Reklam
media venus

Çevrimdışı SvMedeT
 Tarih: 13-11-2012, Saat:23:43
#1
Merhaba Herhangi bir iştatistik.

Gelişmiş İstatistikler Ajax+Türkçe
Gelişmiş Ajaxlı Genel Bakış Eklentisi - (Süper)

Farkedmez ikisinden birini ayrı sayfaya almak anasayfadan kaldırmak iştiyorum.

Örnek Anasayfadaki menuye link koyacağım. İstatistikler diye. Linkten girildiğinde ayrı sayfada son konular, son yorumlar, son üyeler vb. gibi istatistiler olacak nasıl yapabilirim ?
Cevapla
Bunu Beğenenler:
Sponsor Reklam
sponsor reklam sponsor reklam

Çevrimdışı Paylas
 Tarih: 14-11-2012, Saat:00:27
#2
öncelikle bu konudan bir alt sayfa yapalım. (siteadresiniz.com/istatistik.php)
Kod:
http://mybbdepo.com/mybb-foruma-php-yeni-sayfa-eklemek-ders-konusu.html
Daha sonra bu bölümün şablonuna istediğiniz istatistiğin kodunu verin. Takıldığınız yer olursa söyleyin yardımcı oluruz.
Cevapla
Bunu Beğenenler: SvMedeT

Çevrimdışı SvMedeT
 Tarih: 14-11-2012, Saat:01:44
#3
Kod:
http://fiberfrm.com/frmtopistatistik.php
yaptım zaten buraya kadar biliyodum ama istatistik kodlarını nasıl ekleyeceğim asıl mesele bu benim için. Süper
Cevapla
Bunu Beğenenler:

İzinli devmybb
 Tarih: 14-11-2012, Saat:22:13
#4
frmtopistatistik.php içinde {$header} kodunun altına {$changstats}<br /> kodunu ekleyin.
Ana sayfadan kaldırmak için de index şablonundan eklediğin kodu sil...
Cevapla
Bunu Beğenenler: SvMedeT

Çevrimdışı SvMedeT
 Tarih: 14-11-2012, Saat:22:17
#5
(14-11-2012, Saat:22:13)devmybb Adlı Kullanıcıdan Alıntı: frmtopistatistik.php içinde {$header} kodunun altına {$changstats}<br /> kodunu ekleyin.
Ana sayfadan kaldırmak için de index şablonundan eklediğin kodu sil...

Hocam denedim. boş sayfa gözüküyor. hiç bişe yok. denediğim kodu index'ten aldım. index'te sorunsuz çalışıyor ama frmtopistatistik.php sayfasında çalışmıyor. Anlamadım bişe
Cevapla
Bunu Beğenenler:

İzinli devmybb
 Tarih: 14-11-2012, Saat:22:25
#6
.php dosyasına şablon yolu yazdın mı? Şablon yolu tanıt ve şablon oluştur dediğim kodu o şablona ekle..
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı SvMedeT
 Tarih: 14-11-2012, Saat:22:26
(Son Düzenleme: 14-11-2012, Saat:22:34, Düzenleyen: SvMedeT.)
#7
(14-11-2012, Saat:22:25)devmybb Adlı Kullanıcıdan Alıntı: .php dosyasına şablon yolu yazdın mı? Şablon yolu tanıt ve şablon oluştur dediğim kodu o şablona ekle..

Hocam, detaylı anlatırmısınız. dediğiniz tür bişe yapmadım. Nasıl yapıcam ?

xxx.com/frmtopistatistik.php dosyasındaki kodlar.

PHP Kod:
<?php 

define
('IN_MYBB'1); require "./global.php";

add_breadcrumb("Forum istatisitkleri""frmtopistatistik"); 

eval(
"\$html = \"".$templates->get("top_10_istatisitik")."\";");

output_page($html);

?>


Headerluncide'deki oluşturduğum şablon top_10_istatisitik kodları

Kod:
<html>
<head>
<title>Forum İstatisitkleri</title>
{$headerinclude}
</head>
<body>
{$header}
  <table border="0" cellspacing="0" cellpadding="4" class="tborder">
<tr>
<td class="thead"><span class="smalltext"><strong>Forum İstatisitkleri</strong></span></td>
</tr>
<tr>
<td class="trow1">

kodlanıyor

</td></tr></table>
{$recenttopics}
{$footer}
</body>
Cevapla
Bunu Beğenenler:

İzinli devmybb
 Tarih: 14-11-2012, Saat:22:47
(Son Düzenleme: 14-11-2012, Saat:22:53, Düzenleyen: devmybb.)
#8
Mesela şöyle;
ÖRNEK:
frmtopistatistik.php
Kod:
<?php
define("IN_MYBB", 1);

require "./global.php";
require "./inc/functions_post.php";

add_breadcrumb("frmtopistatistik");

eval("\$frmtopistatistik.= \"".$templates->get("frmtopistatistik")."\";");
output_page($frmtopistatistik);
?>

Admin Paneli şablonlar kısmında kullandığın temanın şablonlarına frmtopistatistik adında yeni şablon oluştur. bu şablon headerinclude şablonlarının içine oluşturulur.
İçeriği de şöyle olsun. Farklı kodlama yapmana gerek yok.
Kod:
<html>
<head>
<title>$settings[bbname]</title>
{$headerinclude}
</head>
<body>
{$header}
{$changstats}<br />
</table>
{$footer}
</body>
</html>
Cevapla
Bunu Beğenenler: SvMedeT

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Mybb Forum İzinleri yardım beddua01 13 2,839 22-03-2015, Saat:12:44
Son Yorum: Hasanymkz
  Forum Spam Engelleme aloneking 2 862 11-03-2014, Saat:18:27
Son Yorum: 1st4n6uL
  Resmi Sayfaya Uyarlama NY.Net 2 565 15-02-2014, Saat:07:43
Son Yorum: NY.Net
  [1.6] Her Foruma Ayrı Kurallar leomaster 2 729 24-08-2013, Saat:14:42
Son Yorum: Smyrna35
  Forum konu sayısı samosa 0 668 22-07-2013, Saat:15:39
Son Yorum: samosa



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi