MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
SvMedeT avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Forum Top 10 istatisliklerini Ayrı sayfaya almak


Sponsor Reklam
media venus

Çevrimdışı SvMedeT
 Tarih: 14-11-2012, Saat:22:53
(Son Düzenleme: 14-11-2012, Saat:22:59, Düzenleyen: SvMedeT.)
#9
Hocam, yukarıdaki gibi yaptım boş sayfa.

Normali böyleydi.

xxx.com/frmtopistatistik.php dosyasındaki kodlar.

PHP Kod:
<?php 

define
('IN_MYBB'1); require "./global.php";

add_breadcrumb("Forum istatisitkleri""frmtopistatistik"); 

eval(
"\$html = \"".$templates->get("top_10_istatisitik")."\";");

output_page($html);

?>


Headerluncide'deki oluşturduğum şablon top_10_istatisitik kodları

Kod:
<html>
<head>
<title>Forum İstatisitkleri</title>
{$headerinclude}
</head>
<body>
{$header}
  <table border="0" cellspacing="0" cellpadding="4" class="tborder">
<tr>
<td class="thead"><span class="smalltext"><strong>Forum İstatisitkleri</strong></span></td>
</tr>
<tr>
<td class="trow1">

kodlanıyor

</td></tr></table>
{$recenttopics}
{$footer}
</body>

Normalde {$overview}<br /> kullanıyorum bu kod index sorunsuz.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

İzinli devmybb
 Tarih: 14-11-2012, Saat:23:05
(Son Düzenleme: 14-11-2012, Saat:23:13, Düzenleyen: devmybb.)
#10
Ben şuan kullandığım kodları vermiştim bende çalışıyor. Kullandığınız temanın şablonunu tanıttınız mı şablon oluştururken?

Neyse Şablonu şu şekilde yapın farklı tablo oluşturmanıza gerek yok. Eklentiyi aktifleştirin.
Kod:
<html>
<head>
<title>Forum İstatisitkleri</title>
{$headerinclude}
</head>
<body>
{$header}
{$changstats}<br />
{$recenttopics}
{$footer}
</body>

Edit: İlk konu mesajında overview dememiştiniz şimdi farkettim overview başka sayfada çalışmıyor. Konunuzda yazdığınız eklentiyi kurup deneyin onlar çalışıyor.
Cevapla
Bunu Beğenenler: SvMedeT

Çevrimdışı SvMedeT
 Tarih: 14-11-2012, Saat:23:15
#11
Evet, kulladığım temanın sablonuna olusturdum.

yukarıdaki kodda işe yaramadı boş sayfa.

sizde bu sistem mevcutsa, aynısekilde paylaşabilirmisiniz ? rica etsem. yani sizdeki php. sizin olusturdugunuz sablon kodları. tabi işterseniz. gerçekten çok ihtiyacım var.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

İzinli devmybb
 Tarih: 14-11-2012, Saat:23:28
#12
8. Mesajımda kullandığım .php ve şablonu verdim. Değişiklik olarak sadece senin .php dosya adını ve şablon adını tanımladım.
Senin verdiğin php ve şablonla da denedim çalışıyor.
Konuda yazdığınız eklentiyi kurun çalışıyor. overview çalışmıyor.
Cevapla
Bunu Beğenenler: SvMedeT

Çevrimdışı SvMedeT
 Tarih: 14-11-2012, Saat:23:39
#13
Hocam, olmadı boş sayfa. bir yerde hata yaptıgımı sanmıyorum.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

İzinli devmybb
 Tarih: 14-11-2012, Saat:23:44
#14
Sizin 9. Mesajdaki kodlar çalışıyordu. Ben denedim onları.. Oradaki şablon içeriğinde tablo oluşturmanıza gerek yok. Yukarda dediğim gibi overview çalışmıyor. Diğer eklentiyi kurun.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı SvMedeT
 Tarih: 14-11-2012, Saat:23:45
(Son Düzenleme: 14-11-2012, Saat:23:50, Düzenleyen: SvMedeT.)
#15
tmm hocam sorunu çözdüm.

siz hatalı vermissiniz şablon yolunu belitmemissiniz ben düzelltim bu şekilde

Kod:
<?php
define("IN_MYBB", 1);

require "./global.php";
require "./inc/functions_post.php";

add_breadcrumb("frmtopistatistik");

eval("\$frmtopistatistik.= \"".$templates->get("top_10_istatisitik")."\";");
output_page($frmtopistatistik);
?>

Yardımlarınız için teşekkür ederim, savolasın aga Dil Çıkarma

Kod:
http://fiberfrm.com/istatistikler.php
Cevapla
Bunu Beğenenler:

İzinli devmybb
 Tarih: 14-11-2012, Saat:23:55
#16
(14-11-2012, Saat:22:47)devmybb Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mesela şöyle;
ÖRNEK:
frmtopistatistik.php
Kod:
<?php
define("IN_MYBB", 1);

require "./global.php";
require "./inc/functions_post.php";

add_breadcrumb("frmtopistatistik");

eval("\$frmtopistatistik.= \"".$templates->get("frmtopistatistik")."\";");
output_page($frmtopistatistik);
?>

Admin Paneli şablonlar kısmında kullandığın temanın şablonlarına frmtopistatistik adında yeni şablon oluştur. bu şablon headerinclude şablonlarının içine oluşturulur.
İçeriği de şöyle olsun. Farklı kodlama yapmana gerek yok.
Kod:
<html>
<head>
<title>$settings[bbname]</title>
{$headerinclude}
</head>
<body>
{$header}
{$changstats}<br />
</table>
{$footer}
</body>
</html>

Benim verdiğimi aynen yapsaydınız bukadar uğraşmayacaktın.
Şablon yolu ve şablon adını var mesajımda.. Neyse geçmiş olsun..
Cevapla
Bunu Beğenenler:

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Mybb Forum İzinleri yardım beddua01 13 2,843 22-03-2015, Saat:12:44
Son Yorum: Hasanymkz
  Forum Spam Engelleme aloneking 2 864 11-03-2014, Saat:18:27
Son Yorum: 1st4n6uL
  Resmi Sayfaya Uyarlama NY.Net 2 566 15-02-2014, Saat:07:43
Son Yorum: NY.Net
  [1.6] Her Foruma Ayrı Kurallar leomaster 2 730 24-08-2013, Saat:14:42
Son Yorum: Smyrna35
  Forum konu sayısı samosa 0 668 22-07-2013, Saat:15:39
Son Yorum: samosa



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi