MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
childben6 avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 1/5 - 1 oy

Forum Buton Sorunu


Sponsor Reklam
media venus

Çevrimdışı childben6
 Tarih: 25-05-2013, Saat:15:44
(Son Düzenleme: 25-05-2013, Saat:15:50, Düzenleyen: childben6.)
#1
Arkadaşlar butonları kodlayarak yapıyorum. Eskiden öyleydi. Fakat ben yapmamıştım. Şimdi yapmaya çalıştığımda resim butonun solunda kalıyor. Çerçevenin içine yani e posta yazısının soluna nasıl alabilirim ?

resim

Kodlar :
Kod:
<a href="member.php?action=emailuser&amp;uid={$post['uid']}" ><img src="images/turkish/email.png" alt="{$lang->postbit_email}" title="{$lang->postbit_email}" /><input type="submit" class="button" value="E-Posta" tabindex="2" accesskey="s"</a>

----

Ya da şöyle yaptığımda başka bir kod denediğimde yazı rengi siyah oluyor. Yukardaki olmazsa bu şekil yazı rengini nasıl üstteki gibi beyaz yapabilirim ?

resim

Kodlar :
Kod:
<a href="member.php?action=emailuser&amp;uid={$post['uid']}" class="button"><img src="images/turkish/email.png" alt="{$lang->postbit_email}" title="{$lang->postbit_email}" />E-Posta</a>
Cevapla
Bunu Beğenenler:
Sponsor Reklam
sponsor reklam sponsor reklam

İzinli Breezep
 Tarih: 25-05-2013, Saat:17:58
#2
Buton .css kodlarını da code tagı içerisine alarak yorum yazar mısınız?
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı childben6
 Tarih: 25-05-2013, Saat:18:04
#3
(25-05-2013, Saat:17:58)Twocatys Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Buton .css kodlarını da code tagı içerisine alarak yorum yazar mısınız?

Buyrun ;

Kod:
.button {
    transition:0.3s;
    -o-transition:0.3s;
    -ms-transition:0.3s;
    -moz-transition:0.3s;
        border: 1px solid   #4d4e3f;
      background: #e66535 url(images/highlight.png) repeat-x top;
        border-radius: 1px;
        padding: 6px;
        font-size: 11px;
         color: #FFF;
        border-radius: 2px;
       box-shadow: 0px 1px 2px  #176a89;
Cevapla
Bunu Beğenenler:

İzinli Breezep
 Tarih: 25-05-2013, Saat:18:05
#4
A:link vb. gibi kodlar var mı?
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı childben6
 Tarih: 25-05-2013, Saat:18:10
#5
Newreplybutton css kodunda var. Fakat size attığım css kodunda yok
Cevapla
Bunu Beğenenler:

İzinli Breezep
 Tarih: 25-05-2013, Saat:18:12
#6
(25-05-2013, Saat:18:10)childben6 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Newreplybutton css kodunda var. Fakat size attığım css kodunda yok

Tüm butonların a:link vb. gibi kodlarını da atar mısınız?
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı childben6
 Tarih: 25-05-2013, Saat:18:15
#7
(25-05-2013, Saat:18:12)Twocatys Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(25-05-2013, Saat:18:10)childben6 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Newreplybutton css kodunda var. Fakat size attığım css kodunda yok

Tüm butonların a:link vb. gibi kodlarını da atar mısınız?

a:link içeren butonlar ;

Kod:
.newreplybutton a:link {
    color: #fff;
    text-decoration: none;

Kod:
.newreplybutton_closed a:link {
    color: #eee;
    text-decoration: none;
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı childben6
 Tarih: 25-05-2013, Saat:23:10
#8
Evet cevap verebilecek kimse yokmu ?
Cevapla
Bunu Beğenenler:

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Mybb 1.6.15 Sürümünde Admin Paneli Beyaz Sayfa Sorunu grkm4 2 930 14-09-2014, Saat:18:35
Son Yorum: grkm4
  resim boyutlandırıcı sorunu guveniyorum 4 1,010 10-09-2014, Saat:21:44
Son Yorum: guveniyorum
  Selamun Aleyküm Forum yazısı editleme yardım darkpasha 1 1,661 07-09-2014, Saat:16:27
Son Yorum: eatik
  Özel Mesaj Alıntı Sorunu LeBeta™ 5 824 02-09-2014, Saat:10:51
Son Yorum: LeBeta™
  [MCTR - 1.6] video sorunu KaTRe 5 917 02-09-2014, Saat:03:38
Son Yorum: KaTRe



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi