MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
childben6 avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 1/5 - 1 oy

Forum Buton Sorunu


Sponsor Reklam
media venus

Çevrimdışı childben6
 Tarih: 26-05-2013, Saat:02:17
#9
Sorun hala çözülememiştir.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı 007combatant
 Tarih: 26-05-2013, Saat:11:20
(Son Düzenleme: 26-05-2013, Saat:11:23, Düzenleyen: 007combatant.)
#10
Pro v8 de css buton kullandım onu inceleye bilirsin. Kodları vereceğim ama önce bilgi vermek istiyorum. Şimdi buton yaparken hem ikon resmini hem butondaki yazıyı a tagının içine koymalıyız ki ikisine de tıklayabilelim. Ayrıca alt ve title'ı da a tagına vermeliyiz img tagına verirsen sadece ikonun üstüne gelince alt bilgi çıkar. Butona ikon yerleştireceksek butondaki img tagına ayrı değerler vermeliyiz. Aşağıdaki kodu incele. Bu kodlar şuan mdp de kullanılıyor.

CSS:
Kod:
.probuton {
    display: inline-block;
    color: #fff !important;
    border: 1px solid #84acc3 !important;
    background: #274a90;
    font: 12px Calibri, Arial, sans-serif;
    font-weight:bold;
    text-shadow: 0 0 2px #000;
    text-decoration: none !important;
    position:relative;
    -moz-border-radius: 5px;
    -webkit-border-radius: 5px;
    border-radius: 5px;
    padding: 3px 5px;
}

.probuton:active {
    bottom: -1px;
}

.probuton img {
    vertical-align: middle;
    margin-right: 3px;
    margin-top: -1px;
}

.probuton:hover {
    background-color: #3a67c2;
}

HTML:
Kod:
<a rel="nofollow" href="editpost.php?pid={$post['pid']}" id="edit_post_{$post['pid']}" class="probuton" alt="{$lang->postbit_edit}" title="{$lang->postbit_edit}"><img src="images/ikon/duzenle.png"/>DÜZENLE</a>
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı childben6
 Tarih: 26-05-2013, Saat:14:51
#11
Hocam yazı şekli oldu teşekkür ederim. Fakat şöyle bir sorun var. Konuların içindeki buton oldu örnek resim :

resim

Fakat özel mesajda bir kişiyle mesajlaşılan sayfadaki buton böyle oluyor :

resim


Önceden yani bu tema yapılırken bu sorun yani özel mesajda böyle çıkması konuda da düzgün çıkması yüzünden default yapılıp normal resimli butonlar kullanılmaya başlanmış.

Bunu nasıl çözebilirz ?
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı childben6
 Tarih: 26-05-2013, Saat:18:59
(Son Düzenleme: 26-05-2013, Saat:19:42, Düzenleyen: childben6.)
#12
Tamam butonları hallettim. Fakat düzenle ve sil butonlarını yapamadım.

Aşağıdaki kodun üstteki satırına buton yaptım. Ama sadece kendi yazdığım yorumun altındaki sil seçeneği buton şeklinde çıkıyor. Başkasının yorumunu silerken buton değil eski haliyle çıkıyor.

postbit_quickdelete kodları :

Kod:
<a rel="nofollow" href="editpost.php?pid={$post['pid']}" onclick="Thread.deletePost({$post['pid']}); return false;" style="display: none;" id="quick_delete_{$post['pid']}" class="probuton" alt="{$lang->postbit_qdelete}" title="{$lang->postbit_qdelete}" ><img src="images/turkish/delete.png"/>SİL</a>

<script type="text/javascript">
// <!--
    $('quick_delete_{$post['pid']}').style.display = '';
// -->
</script>

---

Düzenle seçeneğini de bir türlü buton halini aldıramadım.

postbit_edit kodları :

Kod:
<a rel="nofollow" href="editpost.php?pid={$post['pid']}" id="edit_post_{$post['pid']}" class="probuton" alt="{$lang->postbit_edit}" title="{$lang->postbit_edit}"><img src="images/turkish/duzenle.png"/>Düzenle</a>
<div id="edit_post_{$post['pid']}_popup" class="popup_menu" style="display: none;"><div class="popup_item_container"><a href="javascript:;" onclick="Thread.quickEdit({$post['pid']});" class="popup_item">{$lang->postbit_quick_edit}</a></div><div class="popup_item_container"><a href="editpost.php?pid={$post['pid']}" class="popup_item">{$lang->postbit_full_edit}</a></div></div>
<script type="text/javascript">
// <!--
    if(use_xmlhttprequest == "1")
    {
        new PopupMenu("edit_post_{$post['pid']}");
    }
// -->
</script>

Sadece bu ikisi kaldı nasıl çözelebiliriz ?
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı childben6
 Tarih: 26-05-2013, Saat:20:15
#13
Son yorumumdaki sorun hala cozulememistir. Kimse bilmiyor mu ?
Cevapla
Bunu Beğenenler:

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Mybb 1.6.15 Sürümünde Admin Paneli Beyaz Sayfa Sorunu grkm4 2 931 14-09-2014, Saat:18:35
Son Yorum: grkm4
  resim boyutlandırıcı sorunu guveniyorum 4 1,011 10-09-2014, Saat:21:44
Son Yorum: guveniyorum
  Selamun Aleyküm Forum yazısı editleme yardım darkpasha 1 1,662 07-09-2014, Saat:16:27
Son Yorum: eatik
  Özel Mesaj Alıntı Sorunu LeBeta™ 5 826 02-09-2014, Saat:10:51
Son Yorum: LeBeta™
  [MCTR - 1.6] video sorunu KaTRe 5 917 02-09-2014, Saat:03:38
Son Yorum: KaTRe



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi