MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
asnhbh avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

en üstte slayt halinde resim koyma


Sponsor Reklam
media venus

İzinli Mısırga
 Tarih: 24-11-2012, Saat:00:53
#17
(24-11-2012, Saat:00:49)asnhbh Adlı Kullanıcıdan Alıntı: oldu oldu Gülümseme çok teşekkür ederim hepinize

önemli değil kolay gelsin Gülümseme
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı asnhbh
 Tarih: 24-11-2012, Saat:15:16
#18
(24-11-2012, Saat:00:26)Mısırga Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bizim komşu :p
bu kodla değişen resim yapılıyor:
Alıntı:<script language="JavaScript1.1">
//Picture Cube slideshow - By Tony Foster III
//Modifications by JK
var specifyimage=new Array() //Your images / resimler
specifyimage[0]="Buralara resim ekleyin"
specifyimage[1]="resim linki"
specifyimage[2]="resim linki"
specifyimage[3]="resim linki"
specifyimage[4]="resim linki"
specifyimage[5]="resim linki"
specifyimage[6]="resim linki"
specifyimage[7]="resim linki"
specifyimage[8]="resim linki"

var delay=3000 //3 seconds / 3 saniye bekleme

//Counter for array / syralamadaki ikinci resim
var count =0;

var cubeimage=new Array()
for (i=0;i<specifyimage.length;i++){
cubeimage[i]=new Image()
cubeimage[i].src=specifyimage[i]
}
function movecube(){
if (window.createPopup)
cube.filters[0].apply()
document.images.cube.src=cubeimage[count].src;
if (window.createPopup)
cube.filters[0].play()
count++;
if (count==cubeimage.length)
count=0;
setTimeout("movecube()",delay)
}
window.onload=new Function("setTimeout('movecube()',delay)")
</script>
<img src="ilk gösterilecek resim" name="cube" border=0 style="filter:progidAçık Ağızlı GülümsemeXImageTransform.Microsoft.Stretch(stretchStyle='PUSH')" width="600" height="400" align="center"></script><br />

hocam birde bu kodla link değilde c panele resimleri yüklesem olmaz mı onu nasıl yaparım
Bunu Beğenenler:

İzinli Mısırga
 Tarih: 24-11-2012, Saat:15:25
#19
link olması gerekiyor hocam link olmadan nasıl olur bilmiyorum ama cpanelden resimleri yükleyebilirsiniz tabii resimleri public_html'e yükleyin cpanel size link verir
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı asnhbh
 Tarih: 24-11-2012, Saat:22:32
(Son Düzenleme: 24-11-2012, Saat:22:36, Düzenleyen: asnhbh.)
#20
(24-11-2012, Saat:15:25)Mısırga Adlı Kullanıcıdan Alıntı: link olması gerekiyor hocam link olmadan nasıl olur bilmiyorum ama cpanelden resimleri yükleyebilirsiniz tabii resimleri public_html'e yükleyin cpanel size link verir

<script language="JavaScript1.1">



//Picture Cube slideshow - By Tony Foster III

//Modifications by JK

var specifyimage= Array() //Your images / resimler

specifyimage[0]="http://m.ak.fbcdn.net/sphotos-h.ak/hphotos-ak-snc7/399178_433903549998199_858958754_n.jpg"




var delay=3000 //3 seconds / 3 saniye bekleme



//Counter for array / syralamadaki ikinci resim

var count =0;



var cubeimage=new Array()

for (i=0;i<specifyimage.length;i++){

cubeimage[i]=(new Image)

cubeimage[i].src=specifyimage[i]

}

function movecube(){

if (window.createPopup)

cube.filters[0].apply()

document.images.cube.src=cubeimage[count].src;

if (window.createPopup)

cube.filters[0].play()

count++;

if (count==cubeimage.length)

count=0;

setTimeout("movecube()",delay)

}

window.onload=new Function("setTimeout('movecube()',delay)")

</script>

<img src="ilk gösterilecek resim" name="cube" border=0
style="filter:progidAçık Ağızlı GülümsemeXImageTransform.Microsoft.Stretch(stretchStyle='PUSH')"
width="950" height="125" align="center"></script><br />

hocam bir şee takıldım nereye tıklarsam tıklayayım bu resmin sabit kalması için ne yapabilirim
Bunu Beğenenler:

İzinli Mısırga
 Tarih: 24-11-2012, Saat:22:57
#21
anlamadım Kararsız
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı asnhbh
 Tarih: 25-11-2012, Saat:00:10
#22
(24-11-2012, Saat:22:57)Mısırga Adlı Kullanıcıdan Alıntı: anlamadım Kararsız

nereye gidersem gideyim forumda üstte tek bir resim kalmasını istiyorum
Bunu Beğenenler:

İzinli Mısırga
 Tarih: 25-11-2012, Saat:01:27
#23
hala anlamadım resimle anlatabilir misiniz?
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı asnhbh
 Tarih: 25-11-2012, Saat:11:24
#24
(25-11-2012, Saat:01:27)Mısırga Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hala anlamadım resimle anlatabilir misiniz?

Şöyle üstte sürekli değişen resimler istemiştimya onu değişmesin sadece bir resim koymak istiyoum forumda hangi sayfaya gitsem o resim kalsın istiyorum
Bunu Beğenenler:

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  resim boyutlandırıcı sorunu guveniyorum 4 1,013 10-09-2014, Saat:21:44
Son Yorum: guveniyorum
SSS Tasarımda Resim Sorunu PowerTeam 3 695 28-08-2014, Saat:15:56
Son Yorum: masterbilgi
  [MCTR - 1.6] posbit bölümüne özel resim fatihcray09 1 761 14-06-2014, Saat:11:39
Son Yorum: 1st4n6uL
  Katagorilerin Yanına Resim Eklemek _SlienT_ScReaM55 0 715 14-12-2013, Saat:15:32
Son Yorum: _SlienT_ScReaM55
  varsayılan galeriye resim eklemek veya yeni galeri oluşturmak? bitanem03 0 756 01-12-2013, Saat:21:38
Son Yorum: bitanem03



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi