MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
asnhbh avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

en üstte slayt halinde resim koyma


Sponsor Reklam
media venus

İzinli Mısırga
 Tarih: 24-11-2012, Saat:00:26
(Son Düzenleme: 24-11-2012, Saat:00:27, Düzenleyen: Mısırga.)
#9
bizim komşu :p
bu kodla değişen resim yapılıyor:
Alıntı:<script language="JavaScript1.1">
//Picture Cube slideshow - By Tony Foster III
//Modifications by JK
var specifyimage=new Array() //Your images / resimler
specifyimage[0]="Buralara resim ekleyin"
specifyimage[1]="resim linki"
specifyimage[2]="resim linki"
specifyimage[3]="resim linki"
specifyimage[4]="resim linki"
specifyimage[5]="resim linki"
specifyimage[6]="resim linki"
specifyimage[7]="resim linki"
specifyimage[8]="resim linki"

var delay=3000 //3 seconds / 3 saniye bekleme

//Counter for array / syralamadaki ikinci resim
var count =0;

var cubeimage=new Array()
for (i=0;i<specifyimage.length;i++){
cubeimage[i]=new Image()
cubeimage[i].src=specifyimage[i]
}
function movecube(){
if (window.createPopup)
cube.filters[0].apply()
document.images.cube.src=cubeimage[count].src;
if (window.createPopup)
cube.filters[0].play()
count++;
if (count==cubeimage.length)
count=0;
setTimeout("movecube()",delay)
}
window.onload=new Function("setTimeout('movecube()',delay)")
</script>
<img src="ilk gösterilecek resim" name="cube" border=0 style="filter:progidAçık Ağızlı GülümsemeXImageTransform.Microsoft.Stretch(stretchStyle='PUSH')" width="600" height="400" align="center"></script><br />
Bunu Beğenenler: asnhbh

Çevrimdışı asnhbh
 Tarih: 24-11-2012, Saat:00:27
(Son Düzenleme: 24-11-2012, Saat:00:28, Düzenleyen: asnhbh.)
#10
o boş alanda resimler slayt halinde değişmesini istiyorum ayrıca bu site gerçeten çok işe yarıyor teşekkürleer

(24-11-2012, Saat:00:26)Mısırga Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bizim komşu :p
bu kodla değişen resim yapılıyor:
Alıntı:<script language="JavaScript1.1">
//Picture Cube slideshow - By Tony Foster III
//Modifications by JK
var specifyimage=new Array() //Your images / resimler
specifyimage[0]="Buralara resim ekleyin"
specifyimage[1]="resim linki"
specifyimage[2]="resim linki"
specifyimage[3]="resim linki"
specifyimage[4]="resim linki"
specifyimage[5]="resim linki"
specifyimage[6]="resim linki"
specifyimage[7]="resim linki"
specifyimage[8]="resim linki"

var delay=3000 //3 seconds / 3 saniye bekleme

//Counter for array / syralamadaki ikinci resim
var count =0;

var cubeimage=new Array()
for (i=0;i<specifyimage.length;i++){
cubeimage[i]=new Image()
cubeimage[i].src=specifyimage[i]
}
function movecube(){
if (window.createPopup)
cube.filters[0].apply()
document.images.cube.src=cubeimage[count].src;
if (window.createPopup)
cube.filters[0].play()
count++;
if (count==cubeimage.length)
count=0;
setTimeout("movecube()",delay)
}
window.onload=new Function("setTimeout('movecube()',delay)")
</script>
<img src="ilk gösterilecek resim" name="cube" border=0 style="filter:progidAçık Ağızlı GülümsemeXImageTransform.Microsoft.Stretch(stretchStyle='PUSH')" width="600" height="400" align="center"></script><br />

bu benim aradığım sanrım bunu nereye yapıştırıcam Gülümseme
Bunu Beğenenler:

İzinli Mısırga
 Tarih: 24-11-2012, Saat:00:28
(Son Düzenleme: 24-11-2012, Saat:00:32, Düzenleyen: Mısırga.)
#11
header şablonun da ki bu kodla
Kod:
<img src="{$theme['logo']}" alt="{$mybb->settings['bbname']}" title="{$mybb->settings['bbname']}" /></a>
değiştirin
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı asnhbh
 Tarih: 24-11-2012, Saat:00:39
#12
(24-11-2012, Saat:00:28)Mısırga Adlı Kullanıcıdan Alıntı: header şablonun da ki bu kodla
Kod:
<img src="{$theme['logo']}" alt="{$mybb->settings['bbname']}" title="{$mybb->settings['bbname']}" /></a>
değiştirin

değişmiyo üzgün
Bunu Beğenenler:

İzinli Mısırga
 Tarih: 24-11-2012, Saat:00:40
#13
nasıl değişmiyor anlamadım şablonda değişiklik mi olmuyor logo mu değişmiyor?
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı SvMedeT
 Tarih: 24-11-2012, Saat:00:46
#14
(24-11-2012, Saat:00:39)asnhbh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(24-11-2012, Saat:00:28)Mısırga Adlı Kullanıcıdan Alıntı: header şablonun da ki bu kodla
Kod:
<img src="{$theme['logo']}" alt="{$mybb->settings['bbname']}" title="{$mybb->settings['bbname']}" /></a>
değiştirin

değişmiyo üzgün

Hocam, değişmiyor ne demek anlamadım. Arkadaşın verdiği logo koduyla değişken logo kodları değiştirp kaydet ve düzenlemeye devam et butonuna basın.
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı asnhbh
 Tarih: 24-11-2012, Saat:00:49
#15
oldu oldu Gülümseme çok teşekkür ederim hepinize
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı SvMedeT
 Tarih: 24-11-2012, Saat:00:51
(Son Düzenleme: 24-11-2012, Saat:00:53, Düzenleyen: SvMedeT.)
#16
Rica ederiz hocam, yani ederim hernese sorun çözüldü. Ayrıca bildirildi.

Bu Arada Konu başlığını. Düzenlermisiniz.

örnek; MyBB Temamda resimler gözükmüyor. gibi.
Bunu Beğenenler:

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  resim boyutlandırıcı sorunu guveniyorum 4 1,011 10-09-2014, Saat:21:44
Son Yorum: guveniyorum
SSS Tasarımda Resim Sorunu PowerTeam 3 684 28-08-2014, Saat:15:56
Son Yorum: masterbilgi
  [MCTR - 1.6] posbit bölümüne özel resim fatihcray09 1 759 14-06-2014, Saat:11:39
Son Yorum: 1st4n6uL
  Katagorilerin Yanına Resim Eklemek _SlienT_ScReaM55 0 714 14-12-2013, Saat:15:32
Son Yorum: _SlienT_ScReaM55
  varsayılan galeriye resim eklemek veya yeni galeri oluşturmak? bitanem03 0 755 01-12-2013, Saat:21:38
Son Yorum: bitanem03



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi