MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
iCarly avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

[Çözüldü]CSS Resmi Ortalama Kodu


Sponsor Reklam
media venus

Çevrimdışı iCarly
 Tarih: 20-07-2013, Saat:17:32
(Son Düzenleme: 20-07-2013, Saat:18:39, Düzenleyen: iCarly.)
#1
Merhaba Arkadaşlar,

Ben aşağıda verdiğim css kodunu nasıl ortalarım? CSS hakkında hiçbir bilgim yok ve mümkünse bana kod olarak yazarsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Kod:
#content #statusIconContainer {
        background-image: url('../img/loading-sprite.png');
    }
Bunu Beğenenler:
Sponsor Reklam
sponsor reklam sponsor reklam

Çevrimdışı Ertac Karacan
 Tarih: 20-07-2013, Saat:18:06
#2
float:center; kodunu eklermisiniz altına
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı iCarly
 Tarih: 20-07-2013, Saat:18:10
#3
(20-07-2013, Saat:18:06)Ertac Karacan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: float:center; kodunu eklermisiniz altına

Öncelikle cevap için teşekkürler. Ama dediğinizi anlamadım. Dediğim gibi CSS hakkında hiçbir bilgim yok. :/
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı mucotr
 Tarih: 20-07-2013, Saat:18:11
(Son Düzenleme: 20-07-2013, Saat:18:13, Düzenleyen: mucotr.)
#4
(20-07-2013, Saat:18:06)Ertac Karacan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: float:center; kodunu eklermisiniz altına

"float:center" tagının işe yaracağını sanmıyorum. left ve right için çalışıyor diye biliyorum. Asıl soru şu arkaplanı mı ortalamak istiyorsunuz, yoksa direk div idsine mi eğer öyleyse margin: auto 'yu kullanabilirsiniz veyahut html kısmında align="center" kullanabilirsiniz.
eğer arkaplan ise url('../img/loading-sprite.png') center; yapılabilir. Gerçe resim uzantısından anladığım kadarıyla niyetiniz direkt alanı ortalamak.

mm şu şekilde sorunun çözülebilir düşüncesindeyim;

#content #statusIconContainer {
background-image: url('../img/loading-sprite.png');
margin: auto;
}

bir dener misin?
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Ertac Karacan
 Tarih: 20-07-2013, Saat:18:16
#5
Content;yanlış bilmiyorsam forum kategorilerinin arkasındaki alandı,width: auto !important; kodu işine yarayabilir.
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı iCarly
 Tarih: 20-07-2013, Saat:18:17
#6
(20-07-2013, Saat:18:11)mucotr Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(20-07-2013, Saat:18:06)Ertac Karacan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: float:center; kodunu eklermisiniz altına

"float:center" tagının işe yaracağını sanmıyorum. left ve right için çalışıyor diye biliyorum. Asıl soru şu arkaplanı mı ortalamak istiyorsunuz, yoksa direk div idsine mi eğer öyleyse margin: auto 'yu kullanabilirsiniz veyahut html kısmında align="center" kullanabilirsiniz.
eğer arkaplan ise url('../img/loading-sprite.png') center; yapılabilir. Gerçe resim uzantısından anladığım kadarıyla niyetiniz direkt alanı ortalamak.

Yorum için teşekkürler. Belirttiğim gibi terimleri anlayamıyorum. Bana kod olarak verebilirseniz çok sevinirim. Ben bir chat scripti kurdum.
Kod:
www.cevapburda.net/chat
siteye giriş dediğinizde sağ üstte yeşil yanıp sönen bir resim var onu ortaya almak istiyorum. Resimle gösterirsek;

resim
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı mucotr
 Tarih: 20-07-2013, Saat:18:19
(Son Düzenleme: 20-07-2013, Saat:18:22, Düzenleyen: mucotr.)
#7
tamamdır. Şimdi global.css 'yi aç.

#content #statusIconContainer tagını bul.

Kod:
#content #statusIconContainer {
position: absolute;
right: 20px;
top: 50px;
width: 22px;
height: 22px;
}

yukarıda ki css'yi bul. aşağıda ki ile değiştir.

Kod:
#content #statusIconContainer {
position: absolute;
right: 50%;
top: 50px;
width: 22px;
height: 22px;
}
Bunu Beğenenler: iCarly

Çevrimdışı iCarly
 Tarih: 20-07-2013, Saat:18:22
(Son Düzenleme: 20-07-2013, Saat:18:23, Düzenleyen: iCarly.)
#8
(20-07-2013, Saat:18:11)mucotr Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(20-07-2013, Saat:18:06)Ertac Karacan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: float:center; kodunu eklermisiniz altına

"float:center" tagının işe yaracağını sanmıyorum. left ve right için çalışıyor diye biliyorum. Asıl soru şu arkaplanı mı ortalamak istiyorsunuz, yoksa direk div idsine mi eğer öyleyse margin: auto 'yu kullanabilirsiniz veyahut html kısmında align="center" kullanabilirsiniz.
eğer arkaplan ise url('../img/loading-sprite.png') center; yapılabilir. Gerçe resim uzantısından anladığım kadarıyla niyetiniz direkt alanı ortalamak.

mm şu şekilde sorunun çözülebilir düşüncesindeyim;

#content #statusIconContainer {
background-image: url('../img/loading-sprite.png');
margin: auto;
}

bir dener misin?

Denedim fakat hiçbir değişiklik olmadı :/

(20-07-2013, Saat:18:19)mucotr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: üyelik verinde girelim Gülümseme böyle girip bakamıyorum

Siteye girdiğinizde direkt "Giriş"e basın otomatik girer o. İlginiz için teşekkürler.
Bunu Beğenenler:

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kayıt olurken güvenlik kodu sorusu guveniyorum 5 998 02-09-2014, Saat:00:04
Son Yorum: BlackCat
  [ÇÖZÜLDÜ]Beyaz Sayfa ard26tr 3 707 20-07-2014, Saat:02:56
Son Yorum: B-S-A
  [MCTR - 1.6] [ÇÖZÜLDÜ]Admin Paneli Kayboldu Erencrw 13 1,738 17-07-2014, Saat:23:55
Son Yorum: B-S-A
SSS [1.4 - 1.6] [ÇÖZÜLDÜ]Pro Paket - Kategori Başlıkları Üzerinde HERE Yazısı Var? ard26tr 2 617 17-07-2014, Saat:15:36
Son Yorum: ard26tr
  [ÇÖZÜLDÜ]Bunu nasıl kaldırırım? ard26tr 5 964 17-07-2014, Saat:13:29
Son Yorum: fast



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi