MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
iCarly avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

[Çözüldü]CSS Resmi Ortalama Kodu


Sponsor Reklam
media venus

Çevrimdışı mucotr
 Tarih: 20-07-2013, Saat:18:23
#9
(20-07-2013, Saat:18:22)iCarly Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(20-07-2013, Saat:18:11)mucotr Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(20-07-2013, Saat:18:06)Ertac Karacan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: float:center; kodunu eklermisiniz altına

"float:center" tagının işe yaracağını sanmıyorum. left ve right için çalışıyor diye biliyorum. Asıl soru şu arkaplanı mı ortalamak istiyorsunuz, yoksa direk div idsine mi eğer öyleyse margin: auto 'yu kullanabilirsiniz veyahut html kısmında align="center" kullanabilirsiniz.
eğer arkaplan ise url('../img/loading-sprite.png') center; yapılabilir. Gerçe resim uzantısından anladığım kadarıyla niyetiniz direkt alanı ortalamak.

mm şu şekilde sorunun çözülebilir düşüncesindeyim;

#content #statusIconContainer {
background-image: url('../img/loading-sprite.png');
margin: auto;
}

bir dener misin?

Denedim fakat hiçbir değişiklik olmadı :/

bir önce ki mesajıma bakarsan bir orada çözümü yazdım son yazdığımın olması gerekiyor muhtemelen sonucu bekliyorum yazmanı Gülümseme
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı iCarly
 Tarih: 20-07-2013, Saat:18:30
(Son Düzenleme: 20-07-2013, Saat:18:39, Düzenleyen: iCarly.)
#10
(20-07-2013, Saat:18:23)mucotr Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(20-07-2013, Saat:18:22)iCarly Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(20-07-2013, Saat:18:11)mucotr Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(20-07-2013, Saat:18:06)Ertac Karacan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: float:center; kodunu eklermisiniz altına

"float:center" tagının işe yaracağını sanmıyorum. left ve right için çalışıyor diye biliyorum. Asıl soru şu arkaplanı mı ortalamak istiyorsunuz, yoksa direk div idsine mi eğer öyleyse margin: auto 'yu kullanabilirsiniz veyahut html kısmında align="center" kullanabilirsiniz.
eğer arkaplan ise url('../img/loading-sprite.png') center; yapılabilir. Gerçe resim uzantısından anladığım kadarıyla niyetiniz direkt alanı ortalamak.

mm şu şekilde sorunun çözülebilir düşüncesindeyim;

#content #statusIconContainer {
background-image: url('../img/loading-sprite.png');
margin: auto;
}

bir dener misin?

Denedim fakat hiçbir değişiklik olmadı :/

bir önce ki mesajıma bakarsan bir orada çözümü yazdım son yazdığımın olması gerekiyor muhtemelen sonucu bekliyorum yazmanı Gülümseme

Şimdi oldu çok teşekkür ederim. Ellerinize sağlık. Görevliler konuyu kaparsa sevinirim Gülümseme
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Smyrna35
 Tarih: 20-07-2013, Saat:21:05
#11
Sorun çözüldüğüne göre Konu Kilit + Arşiv.
Bunu Beğenenler:

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kayıt olurken güvenlik kodu sorusu guveniyorum 5 1,003 02-09-2014, Saat:00:04
Son Yorum: BlackCat
  [ÇÖZÜLDÜ]Beyaz Sayfa ard26tr 3 712 20-07-2014, Saat:02:56
Son Yorum: B-S-A
  [MCTR - 1.6] [ÇÖZÜLDÜ]Admin Paneli Kayboldu Erencrw 13 1,743 17-07-2014, Saat:23:55
Son Yorum: B-S-A
SSS [1.4 - 1.6] [ÇÖZÜLDÜ]Pro Paket - Kategori Başlıkları Üzerinde HERE Yazısı Var? ard26tr 2 618 17-07-2014, Saat:15:36
Son Yorum: ard26tr
  [ÇÖZÜLDÜ]Bunu nasıl kaldırırım? ard26tr 5 968 17-07-2014, Saat:13:29
Son Yorum: fast



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi