MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
konau avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Bir Türlü Çözemedim


Sponsor Reklam
media venus

Çevrimdışı konau
 Tarih: 14-09-2012, Saat:22:33
#1
Hata Ekran Görüntüsü :
resim
Site Adresi : forumlu.com
MyBB Sürümü : 1.6.7
Kurulu Eklentiler : Şuan aklımda değil ama bayağı var ama eminim ki eklentilerden kaynaklı değil.

Evet arkadaşlar sorunum resimde gözüktüğü gibi. Benim bir düşüncem var ama ne kadar doğru bilemiyorum biri lock dosyasını uploadlasan onu ben ftpye koysam site düzelecek ?? Yardımcı olun lütfen..
Bunu Beğenenler:
Sponsor Reklam
sponsor reklam sponsor reklam

Çevrimdışı PanDooRa
 Tarih: 14-09-2012, Saat:22:36
#2
Sitendeki install klasörünü sil veya .lock adlı bir dosya oluşturup install klasörünün içine at sorun çözülür.
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı ByMasteR
 Tarih: 14-09-2012, Saat:22:40
#3
mybb kurmamıssın Açık Ağızlı Gülümseme
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı konau
 Tarih: 14-09-2012, Saat:22:41
#4
(14-09-2012, Saat:22:36)PanDooRa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sitendeki install klasörünü sil veya .lock adlı bir dosya oluşturup install klasörünün içine at sorun çözülür.

install klasörünü sildim Açık Ağızlı Gülümseme çözümlenmedi ne yazıkki Gülümseme

(14-09-2012, Saat:22:40)ByMasteR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: mybb kurmamıssın Açık Ağızlı Gülümseme

Mybb kurulu ama .lock dosyasını yanlışlıkla sildim lock dosyası istiyor Açık Ağızlı Gülümseme
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı PanDooRa
 Tarih: 14-09-2012, Saat:22:45
#5
Tamamen sildiğinize emin misiniz aynısı benim başıma da geldi zamanında install klasörünü sildiğimde sorun çözülmüştü.
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı konau
 Tarih: 14-09-2012, Saat:22:48
#6
Evet dediğiniz gibi tam silinmemiş tam silindiğinde baktığımda aşağıdaki gibi bir potre vardı ve ağlamak üzereyim Açık Ağızlı Gülümseme

resim
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı PanDooRa
 Tarih: 14-09-2012, Saat:22:52
#7
Şu konuya bakın bi isterseniz :
http://mybbdepo.com/sql-hatalari-ve-cozu...onusu.html
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı EmreKarakaya
 Tarih: 14-09-2012, Saat:23:01
#8
(14-09-2012, Saat:22:48)konau Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet dediğiniz gibi tam silinmemiş tam silindiğinde baktığımda aşağıdaki gibi bir potre vardı ve ağlamak üzereyim Açık Ağızlı Gülümseme

resim

Config.php ayarlarını tam yaptığınızdan eminmisiniz? Veritabanına bağlanamıyor
Bunu Beğenenler:

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sitemap ve RSS bir türlü çalışmıyor, hata veriyor. ziya3400 0 669 17-12-2013, Saat:20:12
Son Yorum: ziya3400
  SMTP bir türlü mail göndermiyor yusufabii 3 660 21-11-2013, Saat:19:43
Son Yorum: yusufabii
  bir türlü cözülmeyen sorun portal Martial65 7 1,050 17-09-2013, Saat:13:21
Son Yorum: Screwy
  MyBB ALDIGIM BIR HATA COZEMEDIM ! HOST KURULUMDA KARTALBEY09 15 1,791 09-07-2013, Saat:21:43
Son Yorum: Skrillex
  MyBB ALDIGIM BIR HATA COZEMEDIM ! HOST KURULUMDA KARTALBEY09 4 716 07-07-2013, Saat:10:30
Son Yorum: Screwy



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi