MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bir Türlü Çözemedim
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Hata Ekran Görüntüsü :
resim
Site Adresi : forumlu.com
MyBB Sürümü : 1.6.7
Kurulu Eklentiler : Şuan aklımda değil ama bayağı var ama eminim ki eklentilerden kaynaklı değil.

Evet arkadaşlar sorunum resimde gözüktüğü gibi. Benim bir düşüncem var ama ne kadar doğru bilemiyorum biri lock dosyasını uploadlasan onu ben ftpye koysam site düzelecek ?? Yardımcı olun lütfen..
Sitendeki install klasörünü sil veya .lock adlı bir dosya oluşturup install klasörünün içine at sorun çözülür.
mybb kurmamıssın Açık Ağızlı Gülümseme
(14-09-2012, Saat:22:36)PanDooRa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sitendeki install klasörünü sil veya .lock adlı bir dosya oluşturup install klasörünün içine at sorun çözülür.

install klasörünü sildim Açık Ağızlı Gülümseme çözümlenmedi ne yazıkki Gülümseme

(14-09-2012, Saat:22:40)ByMasteR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]mybb kurmamıssın Açık Ağızlı Gülümseme

Mybb kurulu ama .lock dosyasını yanlışlıkla sildim lock dosyası istiyor Açık Ağızlı Gülümseme
Tamamen sildiğinize emin misiniz aynısı benim başıma da geldi zamanında install klasörünü sildiğimde sorun çözülmüştü.
Evet dediğiniz gibi tam silinmemiş tam silindiğinde baktığımda aşağıdaki gibi bir potre vardı ve ağlamak üzereyim Açık Ağızlı Gülümseme

resim
(14-09-2012, Saat:22:48)konau Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Evet dediğiniz gibi tam silinmemiş tam silindiğinde baktığımda aşağıdaki gibi bir potre vardı ve ağlamak üzereyim Açık Ağızlı Gülümseme

resim

Config.php ayarlarını tam yaptığınızdan eminmisiniz? Veritabanına bağlanamıyor
Sayfalar: 1 2