MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
minolta35 avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Üye olma çalışmıyor


Sponsor Reklam

Çevrimdışı minolta35
 Tarih: 06-09-2018, Saat:15:59
#1
Deneme amaçlı ''000webhost'' da forum kurdum. Admin kontrol panel v.b. herşey çalışıyor. Ancak ziyaretçi olarak foruma girdiğimde üye ol sekmesi çalışmıyor ve sayfa bulunamadı hatası geliyor. Sorun böyle bedava bir host kullandığımdan mı, yoksa ilk kurulumda bir ayar mı gerekiyor?
Cevapla
Bunu Beğenenler:
Sponsor Reklam
Sponsor Reklam Sponsor Reklam

Çevrimdışı Machine
 Tarih: 07-09-2018, Saat:13:50
#2
Merhaba,

Site adresinizi bizimle paylaşabilirseniz daha net yardımcı olabiliriz. Yaşadığınız sorunun birden fazla nedeni olabilir, bunu anlayabilmek için yaşadığınız sorun ile ilgili ve sitenizde kullandığınız eklenti ve temalar hakkında detaylı bilgi paylaşmanız gerekiyor.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı minolta35
 Tarih: 10-09-2018, Saat:08:44
#3
(07-09-2018, Saat:13:50)Machine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,

Site adresinizi bizimle paylaşabilirseniz daha net yardımcı olabiliriz. Yaşadığınız sorunun birden fazla nedeni olabilir, bunu anlayabilmek için yaşadığınız sorun ile ilgili ve sitenizde kullandığınız eklenti ve temalar hakkında detaylı bilgi paylaşmanız gerekiyor.

Standart paket kurdum tema yok
https://arayanlar.000webhostapp.com/
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Cresties
 Tarih: 10-09-2018, Saat:22:37
#4
Öncelikle sayfa bulunamadı(404) hatası değilde HTTP ERROR(500) hatası veriyor bunu belirteyim. Normalde sayfa var bunun iki nedeni olabilir birincisi hosting ile alakalı ikincisi .htaccess yapısı ile alakalı. Admin panelinden tema ayarlarını resetlemeyi denediniz mi?
Cevapla
Bunu Beğenenler: minolta35

Çevrimdışı minolta35
 Tarih: 11-09-2018, Saat:10:03
#5
(10-09-2018, Saat:22:37)Cresties Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle sayfa bulunamadı(404) hatası değilde HTTP ERROR(500) hatası veriyor bunu belirteyim. Normalde sayfa var bunun iki nedeni olabilir birincisi hosting ile alakalı ikincisi .htaccess yapısı ile alakalı. Admin panelinden tema ayarlarını resetlemeyi denediniz mi?

Nereden resetlendiğini bilmiyorum. Ama fazla da uğraşmayacağım bu aşamada...
İlginize teşekkür ederim.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Rapor etme, mesajda ifade ekleme gibi fonksiyonlar çalışmıyor! hulk94 2 101 01-10-2018, Saat:21:26
Son Yorum: hulk94
  Facebook google vs üye olma KaNuNSuZ65 0 116 26-07-2018, Saat:16:10
Son Yorum: KaNuNSuZ65
  Üye Olma hata ErkanYT 4 243 03-06-2018, Saat:14:46
Son Yorum: Hoxelizm
  [MCTR - 1.8] Giriş Panelim Aşağıda Ve Rapor Et Ve Rep Ver Butonları Çalışmıyor Frusten 3 266 31-05-2018, Saat:14:26
Son Yorum: Frusten
  Mybb Konu Editör Çalışmıyor. Cepkin* 5 494 17-05-2018, Saat:15:09
Son Yorum: Cepkin*



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi