(03-09-2014, Saat:20:08)guveniyorum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(03-09-2014, Saat:20:01)TShujin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yorumları editleyen, düzenleyen, gerekiyorsa kilitleyip taşıyan kim ? Yönetim kadrosu. Peki biz üyelerin yaptığı bu tartışmaları hergün hergün çözüp temizlemek yerine hergün girsek sorunu olanlara yardımcı olsak daha iyi olma mı ? Bence olur ve bu düşüncem üzerine yönetime böyle bir kural sundum ve kabul edildi.TShujin,
Sanırım okuduğunu ilk defada anlamıyorsun, yukarıda dert yandığın konuyla ilgili öneriyi bir daha okur musun?
http://mybbdepo.com/oneri-kuralci-mod-ko...7#pid99317
Senin görevin "Destek Ekibi" olarak görünüyor. Destek olman gereken konularla ilgilenmelisin. Forum yönetimi ayrı kategoriye giriyor ve sen bunu beceremiyorsun.
Bende isterim ki dediğiniz gibi yapayım ama yönetim kadrosu uygun olmadığı halde mod alırsa bu forum hali ne olur az çok tahin edersiniz. Başvuru yapanlar illaki oluyordur fakat kabul edilmiyorsa bu işleri yapmak bize kalıyor. Her gün 3-4 tane konu kilitliyorum, kimi warez istiyor kimi telif hakkı siliyor, kurallara uymayanın haddi hesabı yok. Uyardığım halde hatalarını düzeltmeyenler var. Bunlara mod alalım almasına da, uygun mod var mı ? Bunu akşama serkan hocayla konuşacağım uygun görürse gerek anket gerekse eleme yoluyla seçilir modlar. Şuanda mctr'yi açmakla uğraşıyor serkan hocam ve açıldığında buradaki destek ekibinden çoğu kişi de oraya ağırlık verecektir. Bu forum üzerine yeni ekip alımı o zaman olabilir yada dediğiniz gibi şu sıralar alınabilir ve deneme süresi olabilir bu ara.