Arkadaş siz nasıl okul okuyor ve mantık yürütüyorsunuz anlamış değilim, eleştiri yaparken bile hayel gücünüz çok farklı boyutlara ulaşıpi farklı şekillerde rencide edici konu açıyorsunuz.
''MyBB & MyBBDepo.com Hakında'' diyor !
Ne demek bu ?
Size göre; sitem nasıl olmuş? Temam nasıl olmuş? Hangi eklentileri kurmalıyım? Siteme tavsiyeleriniz nelerdir?
Tema yaptım nasıl olmuş? vb. gibi şeyler mi?
Hayır efendim, hiçbiri değil !
MyBB forum scripti ve mybbdepo.com hakkında öneri, fikir ve eleştirilerinizi içeren forumdur !
(mybb'nin artıları/eksileri, şu olsa iyi olurdu, bu özellik gereksiz olmuş, mybbdepo da şu özellik neden yok vs. vs. gibi şeyleri içeren bölüm)
İlla oraya anlayın diye detaylı bir şekilde bunu belirtelim mi yani?
İnsanı rencide etmeye ya da eleştirmeye çalışırken önce bir düşünün sonra yapın ne yapacaksınız.
Abuk zubuk konular açarak artık şu forumu işgal etmekten vazgeçin.
''MyBB & MyBBDepo.com Hakında'' diyor !
Ne demek bu ?
Size göre; sitem nasıl olmuş? Temam nasıl olmuş? Hangi eklentileri kurmalıyım? Siteme tavsiyeleriniz nelerdir?
Tema yaptım nasıl olmuş? vb. gibi şeyler mi?
Hayır efendim, hiçbiri değil !
MyBB forum scripti ve mybbdepo.com hakkında öneri, fikir ve eleştirilerinizi içeren forumdur !
(mybb'nin artıları/eksileri, şu olsa iyi olurdu, bu özellik gereksiz olmuş, mybbdepo da şu özellik neden yok vs. vs. gibi şeyleri içeren bölüm)
İlla oraya anlayın diye detaylı bir şekilde bunu belirtelim mi yani?
İnsanı rencide etmeye ya da eleştirmeye çalışırken önce bir düşünün sonra yapın ne yapacaksınız.
Abuk zubuk konular açarak artık şu forumu işgal etmekten vazgeçin.