Hocam benim de hep sitelerim oldu (wordpress blog, mybb-smf forum vb. anlamında yani kendim bir script vb. yapamıyorum daha acemiyim
) kendi çapımda uğraştığım, başardığımı düşündüğüm ama hiç tutmadı
Çünkü çevre bende hiç yok şahsen
Facebook sayfasını 80 kişi beğenirdi zarla, zorla site üyesi 10 kişi olurdu
150 kişi foruma üye gelmişti (o da yarışma, ödüllü etkinlik vb. vasıtasıyla) onlar da kazanamayınca gittiler bir daha da yok kimse
Daha önce de belirtmiştim biz Türk insanı sanırım biraz işimize geleni seviyoruz
Yani o an ihtiyacımız varsa işimizi yapıyoruz sonra unutup gidiyoruz. Konunuzu da dağıtmış gibi oldum özür dilerim
Sitenizi açtığınızda forumda paylaşın bizde sayfalarımızda, sitelerimizde vb. paylaşalım en azından bir katkımız olsun. Kolay gelsin, iyi forumlar.
) kendi çapımda uğraştığım, başardığımı düşündüğüm ama hiç tutmadı
Çünkü çevre bende hiç yok şahsen
Facebook sayfasını 80 kişi beğenirdi zarla, zorla site üyesi 10 kişi olurdu
150 kişi foruma üye gelmişti (o da yarışma, ödüllü etkinlik vb. vasıtasıyla) onlar da kazanamayınca gittiler bir daha da yok kimse
Daha önce de belirtmiştim biz Türk insanı sanırım biraz işimize geleni seviyoruz
Yani o an ihtiyacımız varsa işimizi yapıyoruz sonra unutup gidiyoruz. Konunuzu da dağıtmış gibi oldum özür dilerim
Sitenizi açtığınızda forumda paylaşın bizde sayfalarımızda, sitelerimizde vb. paylaşalım en azından bir katkımız olsun. Kolay gelsin, iyi forumlar.