![]() |
|
Fikir Lazım - Baskı Önizleme +- MyBB Depo Forum (https://mybbdepo.com) +-- Forum: MyBBDepo (https://mybbdepo.com/mybbdepo-forumu) +--- Forum: Çöp Deposu (https://mybbdepo.com/cop-deposu-forumu) +--- Konu Başlığı: Fikir Lazım (/fikir-lazim-konusu.html) |
Fikir Lazım - eatik - 16-07-2014 Beyler aklımda bir fikir var fakat bu alanda çok fazla rakibim olacağı için açıkçası çekiniyorum biraz. Düşündüğüm proje, bir tasarım sitesi. Forum değil yalnız. Ya kendi PHP bilgimle özel bir sistem kodlayacağım ya da wordpress tema dizayn edip oradan yürüteceğim. Tasarım sitesinden kastım da ücretli ve ücretsiz mybb, wordpress, vbulletin temaları tasarlayıp satacağımız veya paylaşacağımız bir platform oluşturmak. MyBB için kendi tasarladığım 5-6 tema var zaten ama bu kadarı yetmez gibi. Eğer aramıza katılmak isteyen olursa pm ile ulaşabilir. Sizden istediğimse bu konudaki önerileriniz. Aramızda benden daha tecrübeli tasarımcılar var ve onların da önerisi gerekli, bu işe başlamalı mıyız yoksa kişisel bir blog kurup günlük mü tutmalıyız sizce
Cvp: Fikir Lazım - usameavci - 16-07-2014 Eğer okuyorsan ücretli işlere pek bulaşmanı tavsiye etmiyorum. Az çok gelir elde edersen okul ile işni kıyaslaman olası ve yüksek ihtimal ile okulu sallayacaksın. Okuyorsan blog aç blogdan devam et önceliğin ders olsun. Okumuyorsan da dört elle sarıl ekibini topla deponu hazırla, 3-5 tasarım yap, çevrendeki websitesi olmayan dükkan şirket vs. reklam yap. Yarı fiyatına başla işe az çok kazandığında kampanyaları bitir. 1000 1500den yap işini. Toplayacağın takımda fazla yakın arkadaş olmamasına dikkat et, iş arkadaşlığı bozar. Yabancı olsun iş yapacak adam olsun. Sağlıcakla, başarılar
Cvp: Fikir Lazım - iCarly - 16-07-2014 Hocam tasarımla alakalı çok site var haklısınız ama siz kendi çalışmalarınızı sunacakmışsınız. Bence çevreniz varsa bu işe başlayınca kullanıcı kitleniz hazırsa yani başlayın gitsin. Sonuçta özgün tasarımlarınızı sunmak, satmak, paylaşmak için kendinize ait bir websitesi olması kadar doğal bir şey yok diye düşünüyorum Kolay gelsin, iyi forumlar.
Cvp: Fikir Lazım - eatik - 16-07-2014 (16-07-2014, Saat:21:27)TShujin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eğer okuyorsan ücretli işlere pek bulaşmanı tavsiye etmiyorum. Az çok gelir elde edersen okul ile işni kıyaslaman olası ve yüksek ihtimal ile okulu sallayacaksın. Okuyorsan blog aç blogdan devam et önceliğin ders olsun. Okumuyorsan da dört elle sarıl ekibini topla deponu hazırla, 3-5 tasarım yap, çevrendeki websitesi olmayan dükkan şirket vs. reklam yap. Yarı fiyatına başla işe az çok kazandığında kampanyaları bitir. 1000 1500den yap işini. Toplayacağın takımda fazla yakın arkadaş olmamasına dikkat et, iş arkadaşlığı bozar. Yabancı olsun iş yapacak adam olsun. Sağlıcakla, başarılar Okuyorum ama bu işlere engel değil yeni yetmelerden değilim 3-4 yıl önce de böyle işler yapmıştım ama o zamandan bu güne çok şey değişti, ekipler dağıldı, ismimiz unutuldu.. Tasarımlara devam ediyorum ben devam da edeceğim inşallah ekip de toplayabilirsek tadından yenmez. Sağolun. (16-07-2014, Saat:21:27)iCarly Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam tasarımla alakalı çok site var haklısınız ama siz kendi çalışmalarınızı sunacakmışsınız. Bence çevreniz varsa bu işe başlayınca kullanıcı kitleniz hazırsa yani başlayın gitsin. Sonuçta özgün tasarımlarınızı sunmak, satmak, paylaşmak için kendinize ait bir websitesi olması kadar doğal bir şey yok diye düşünüyorum Doğrudur hocam millet kendi yapımını değil topladığı tasarımları paylaşıyor hep. Çevrem var tabi ama ne kadar destek çıkarlar bilemiyorum, zaten çevremden emin olsam düşünmez açardım bu zamana kadar Teşekkür ederim yorumlar için size de iyi forumlar.
Cvp: Fikir Lazım - iCarly - 16-07-2014 Hocam benim de hep sitelerim oldu (wordpress blog, mybb-smf forum vb. anlamında yani kendim bir script vb. yapamıyorum daha acemiyim ) kendi çapımda uğraştığım, başardığımı düşündüğüm ama hiç tutmadı Çünkü çevre bende hiç yok şahsen Facebook sayfasını 80 kişi beğenirdi zarla, zorla site üyesi 10 kişi olurdu 150 kişi foruma üye gelmişti (o da yarışma, ödüllü etkinlik vb. vasıtasıyla) onlar da kazanamayınca gittiler bir daha da yok kimse Daha önce de belirtmiştim biz Türk insanı sanırım biraz işimize geleni seviyoruz Yani o an ihtiyacımız varsa işimizi yapıyoruz sonra unutup gidiyoruz. Konunuzu da dağıtmış gibi oldum özür dilerim Sitenizi açtığınızda forumda paylaşın bizde sayfalarımızda, sitelerimizde vb. paylaşalım en azından bir katkımız olsun. Kolay gelsin, iyi forumlar.
Cvp: Fikir Lazım - Feyz - 17-07-2014 PHP Seviyeni söylersen bir teklifim olabilir. Cvp: Fikir Lazım - eatik - 17-07-2014 (17-07-2014, Saat:02:26)xFeyz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: PHP Seviyeni söylersen bir teklifim olabilir. Acemiyim PHP'de. Sistem kodlamakdan ziyade edit işlerime yarıyor php bilgim kendimi geliştiremedim pek. |