(16-07-2014, Saat:21:27)TShujin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eğer okuyorsan ücretli işlere pek bulaşmanı tavsiye etmiyorum. Az çok gelir elde edersen okul ile işni kıyaslaman olası ve yüksek ihtimal ile okulu sallayacaksın. Okuyorsan blog aç blogdan devam et önceliğin ders olsun. Okumuyorsan da dört elle sarıl ekibini topla deponu hazırla, 3-5 tasarım yap, çevrendeki websitesi olmayan dükkan şirket vs. reklam yap. Yarı fiyatına başla işe az çok kazandığında kampanyaları bitir. 1000 1500den yap işini. Toplayacağın takımda fazla yakın arkadaş olmamasına dikkat et, iş arkadaşlığı bozar. Yabancı olsun iş yapacak adam olsun. Sağlıcakla, başarılar
Okuyorum ama bu işlere engel değil yeni yetmelerden değilim 3-4 yıl önce de böyle işler yapmıştım ama o zamandan bu güne çok şey değişti, ekipler dağıldı, ismimiz unutuldu.. Tasarımlara devam ediyorum ben devam da edeceğim inşallah ekip de toplayabilirsek tadından yenmez. Sağolun.
(16-07-2014, Saat:21:27)iCarly Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam tasarımla alakalı çok site var haklısınız ama siz kendi çalışmalarınızı sunacakmışsınız. Bence çevreniz varsa bu işe başlayınca kullanıcı kitleniz hazırsa yani başlayın gitsin. Sonuçta özgün tasarımlarınızı sunmak, satmak, paylaşmak için kendinize ait bir websitesi olması kadar doğal bir şey yok diye düşünüyorumKolay gelsin, iyi forumlar.
Doğrudur hocam millet kendi yapımını değil topladığı tasarımları paylaşıyor hep. Çevrem var tabi ama ne kadar destek çıkarlar bilemiyorum, zaten çevremden emin olsam düşünmez açardım bu zamana kadar
Teşekkür ederim yorumlar için size de iyi forumlar.

Kolay gelsin, iyi forumlar.