(03-01-2016, Saat:13:13)Esay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Birincisi ModernHoca benim projemdir. Bunu geçtim hadi de ikincisi TeknoLock teması ile son çizdiğim temayı karıştırıp altına bide safa kaya yazmaya utanmayıp bi de satmaya kalkıyorsun. Alıcı arkadaşlar Bunu bilerek talip olsunlar.
Merhaba Esay,
Hocam şu konuda sizlere katılmamaktayım. ModernHoca.Com sitesi, sizin ve JaDe nickli kullanıcı tarafından daha önce satışa çıkarılmıştı değil mi ? Ayrıca, satış işleminizi sanırsam gerçekleştirmiş bulunmaktasınız. Sattığınız andan itibaren, sitenin tüm hakları satılan kullanıcı üzerine yüklenir ve artık site üzerinizde hiçbir yetkiniz ve hakkınız kalmamaktadır. Yani satarken bunu daha önce düşünmeliydiniz. SefaKaya hocam burada haklı, çünkü ModernHoca.Com sitesi artık onundur. Çünkü sattınız veya devrettiniz (başka bir şey de olabilir girmeyelim ayrıntısına şimdi.). Peki sorun nerede şimdi ? Artık tüm yönetim hakkı Sefa hocamındır, site üzerinde istediği işlemi gerçekleştirebilmektedir. Tema konusunda bir şey demeyeceğim.
Teşekkür Ederim...
Saygılarımla, İyi Günler.