(08-10-2015, Saat:15:53)hacibumba Adlı Kullanıcıdan Alıntı: vay anasına ya adam düzenleme istedi yaptık şimdi ortada yok kardeşim destek sitesiniz ya insanların burda nasıl bi yaklaşımda bulunmasını istiyorsunuz anlamadım herkes işini görmek için geliyor sizde biliyorsunuz neyin tavrını tribini yapıyorsunuz
Öncelikle üslubunuza dikkat edin.Ben 24 saat boyunca pc başında bekleyen biri değilim.Başka işlerimde var.Ayrıca suçu bizde arayacağınıza kendinizde arayın.Siz konuyu yardım şablonuna göre başta açsaydınız daha en başından yardım almış olurdunuz.Sorunuza gelirsek ;
inc\plugins\MyAlerts\templates dosya yolunu izleyin ve headericon.html dosyasını açın ve aşağıdaki kodu bulup
Kod:
<a href="{$mybb->settings['bburl']}/usercp.php?action=alerts" class="unreadAlerts myalerts_popup_hook" id="unreadAlerts_menu">{$lang->myalerts_alerts} ({$mybb->user['unreadAlerts']})</a>aşağıdaki kod ile değiştirin
Kod:
<a href="{$mybb->settings['bburl']}/usercp.php?action=alerts">{$lang->myalerts_alerts} ({$mybb->user['unreadAlerts']})</a>