(10-03-2015, Saat:09:21)ThE_PiSiKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(10-03-2015, Saat:08:58)Screwy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: MyBB de sürekli sorun yaşayanlar hangi sorunları yaşıyor merak ediyorum. Yani sistem ile tam uyumlu sorunsuz çalışan bir hosting ve tema eklenti gibi meteryaller kullanarak sistemde sorun yaşayanı görmedim. O kadar büyük forumlar var mybb de bunlar neden şikayetçi değil? Bence kişisel sorunlarımızı sisteme bahane ediyoruz.
Şöyle Anlatayım; Daha Önce Kurduğum MyBB Sisteminde Açtığım Kategorileri Yeni Bir Hosta Geçtiğim Zaman Tekrar Açmak İstemediğimden Yedek Alıyorum. Yedeği Gerek Yeni Siteye Gerek Başka Bir Siteye Aktarmaya Çalıştığımda Olmuyor. Hadi Oldu Diyelim Çok Değil Bir Kaç Dk Sonra Foruma Üyelikle Giriş Yapamama, Admin Paneline Erişememe, Konuların Açılmaması... Bu Tür Hataların Sonucunda SQL Hataları Oluşuyor. Tema Yüklüyorum ve Postbitini Beğenmediğimden Başka Bir Postbit Eklemek İstiyorum Hadi Bunu Geçelim Bir Eklenti Eklemek İstiyorum ve Bu Eklenti Gerek Tasarım Üzerinde Gerek FTP Dosyaları Üzerinde Oynama Yapılması Gerekiyor. Ben Şahsen Gerekli Olan Her Şeyi Yani Konuda Talimatlar Nasıl Verildiyse Aynen Uyguluyorum. Bir Sürü Sorun Çıkartıyor. Üstelik Bu Eklentiler MyBB Yazılımcıları Tarafından Geliştirilmiş ve Onaylanmış Olanlar (Tabi Hepsinden Bahsetmiyorum Sadece Arada Bir Oluyor Bu). Bunun Haricinde 3.Taraf Yazılımlardan Bahsetmek İstemiyorum Bile. Mesela Geçenlerde Yaşadığım Sorundan Bahsedeyim. 2 Adımlı Doğrulama Faktörünü Etkinleştirdim ve Gayet Güzel Çalışıyordu. Çok Değil 24 Saat Sonra Ne Oldu Bilemem Telefondan Kodu Giriyorum Oturum Açılmıyor. Kafayı Yedim PC'mi Sinirden Kıracaktım. Yani Diğer Bir Tabirle MyBB Yap Boz Gibidir. Bir Nevi Domino Taşı... Taşlardan Birini Yıkarsan Gitti. Bir Tarafını Düzeltmeye Kalksan Diğer Tarafı Bozuluyor. Sonra da Yedekte Kaybettiğim Onca Kategorileri Yeniden Açmak Zorunda Kalıyorum.
Ayrıca Dediğiniz O Büyük Forumların Adminleri Korkudan Siteye Elleyemiyor. Şahsen Herhangi Bir İşlem Uygulasalar Biliyorlar ki Sorun Çıkacak. O Yüzden Kimseyi Kandırmayalım. MyBB Henüz Verimli Olarak Çalışan Bir Sistem Değil.!
Ben hala sözümün arkasındayım bence yaşadığınız her şey kişisel ve sizden kaynaklı. O bahsettiğim forumlarda rahat durmuyor hergun siteleri degisiyor buna mctr de dahil veya diğer siteler. Her neyse sizin düşünceniz budur saygı duyarım.