MyBB Depo Forum
[1.6 - 1.8] MyBB Sizce Nasıl Bir Sistem - Baskı Önizleme

+- MyBB Depo Forum (https://mybbdepo.com)
+-- Forum: MyBBDepo (https://mybbdepo.com/mybbdepo-forumu)
+--- Forum: Çöp Deposu (https://mybbdepo.com/cop-deposu-forumu)
+--- Konu Başlığı: [1.6 - 1.8] MyBB Sizce Nasıl Bir Sistem (/mybb-sizce-nasil-bir-sistem-konusu.html)

Sayfalar: 1 2 3 4

MyBB Sizce Nasıl Bir Sistem - PowerTeam - 08-03-2015

Merhaba Arkadaşlar, MyBB Uzun Süredir Kullanıyorum ve Artık MyBB Konusunda Bir Fikir Sahibiyim. Tabi Bu Konuda Sizlerinde Fikirlerini Almak İsterim.

Ben İlk Olarak MyBB 1.4 İle Tanıştım. Düşük Derecede Olan Bir Sistemdi Daha Sonra 1.6 Serisi Geliştirildi. Giderilen Güvenlik Zafiyetleri ve Kodlanan Onca Eklentilerden Sonra Yazılımcıları MyBB Sistemini Orta Seviyeye Taşımışlardı. Ama Hala Bazı Yönlerden Sorunlu ve Hala da Sorunlu Benim Kişisel Düşünceme Göre. Şimdi de MyBB'nin 1.8 Serisi Geldi. Gayet Güzel Bence Ama Aklıma Takılan Bazı Sorular Var Orası Ayrı Tabi. Ben Şahsen MyBB'nin 1.8 Sürümünden Tam Olmasa da Oldukça Memnunum.

Siz Bu Konuda Ne Düşünüyorsunuz ?

Cvp: MyBB Sizce Nasıl Bir Sistem - ArseniC - 08-03-2015

Mybb görsellik Ve Eklenti Acısından bulunmaz bir sistem ama güclü bir forum istiyorsan Xenforo veya Vbulletin ile karsılastıramassın  Mybb Artık Google Seo yu geliştirmeli  ama bunu da nedendir basaramıyor...

Cvp: MyBB Sizce Nasıl Bir Sistem - MelihAtasever - 08-03-2015

Ellerinden geleni yapıyorlar bence , ücretsiz olmasıda cabası. Gayet memnunuz.  Karizmatik Gülümseme

Cvp: MyBB Sizce Nasıl Bir Sistem - Caxing - 08-03-2015

Eğer ki diğer sistemler ile aynı fiyatta olup'ta böyle bir soru sorulsa değmez para vermeye derdim. Adamlar o kadar uğraşıp bedava veriyorlar daha ne bekliyorsun ki ? Zorla kullan diyen yok beğenmemek de ne oluyor. Beğenmiyorsan kullanma zorlayan yok. Ya kullanırsın ya kullanmazsın değil mi Gülümseme Adamlar günlerce aylarca uğraşıp ücretsiz paylaşıyorlar bizim kilerde beğenmiyor  :$

(08-03-2015, Saat:21:04)Caxing Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eğer ki diğer sistemler ile aynı fiyatta olup'ta böyle bir soru sorulsa değmez para vermeye derdim. Adamlar o kadar uğraşıp bedava veriyorlar daha ne bekliyorsun ki ? Zorla kullan diyen yok beğenmemek de ne oluyor. Beğenmiyorsan kullanma zorlayan yok. Ya kullanırsın ya kullanmazsın değil mi Gülümseme Adamlar günlerce aylarca uğraşıp ücretsiz paylaşıyorlar bizim kilerde beğenmiyor  :$

Zaten Kullanmıyorum ...   ikincisi ben sistem'de Sıkıntı var demedim Senin yasın kadar mybb kullandım .. ben seo da sıkıntı var dedim seo geliştirilemiyor tutturamıyorlar bu kadar bu da bir gerçek bilip bilmeden  yorum yapma  + Eğer yorum u  Su Sekilde Kullanıyorsan "Zorla kullan diyen yok" Önce yorum yaptığın kişinin site Sistemine bak sonra bu sekilde yorum yap Ha Aklıma gelmişken sunu da diim Belki bazılarınız bilmez o kadar ücretsiz site var evet Bizim de yani Türkiyenin de kendine özel acık kaynak  forum Portal sistemi var PHPKF acılımı phpkolay forum denedin mi hiç bak onlar da mybb kadar güzel özelliğe sahip  ama tek sıkıntı ne biliyon mu bilmessin ben diim onun da seo da sıkıntısı var..  Mybb gibi Temaları Ve  eklentileri cok tabi mybb ile kıyaslanamaz ama işte aynı sıkıntılar SEO  ve ben büyük forum kullanmak hedefin büyük ise xenforo veya vbulletin dedim mybb kötülemedim oke ... 

Cvp: MyBB Sizce Nasıl Bir Sistem - Xray - 08-03-2015

ArseniC usta xenforo lisans ücreti ne kadar

140 $ Lisans Ücreti Bir Ömür Kullanabilirsin ayrıca 1 yıl Güncelleme Ücretsiz   1 Yıldan Sonra Güncellemek istersen  40 $  Vermen lazım 

Cvp: MyBB Sizce Nasıl Bir Sistem - Caxing - 08-03-2015

(08-03-2015, Saat:21:30)ArseniC Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(08-03-2015, Saat:21:04)Caxing Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eğer ki diğer sistemler ile aynı fiyatta olup'ta böyle bir soru sorulsa değmez para vermeye derdim. Adamlar o kadar uğraşıp bedava veriyorlar daha ne bekliyorsun ki ? Zorla kullan diyen yok beğenmemek de ne oluyor. Beğenmiyorsan kullanma zorlayan yok. Ya kullanırsın ya kullanmazsın değil mi Gülümseme Adamlar günlerce aylarca uğraşıp ücretsiz paylaşıyorlar bizim kilerde beğenmiyor  :$

Zaten Kullanmıyorum ...   ikincisi ben sistem'de Sıkıntı var demedim Senin yasın kadar mybb kullandım .. ben seo da sıkıntı var dedim seo geliştirilemiyor tutturamıyorlar bu kadar bu da bir gerçek bilip bilmeden  yorum yapma  + Eğer yorum u  Su Sekilde Kullanıyorsan "Zorla kullan diyen yok" Önce yorum yaptığın kişinin site Sistemine bak sonra bu sekilde yorum yap Ha Aklıma gelmişken sunu da diim Belki bazılarınız bilmez o kadar ücretsiz site var evet Bizim de yani Türkiyenin de kendine özel acık kaynak  forum Portal sistemi var PHPKF acılımı phpkolay forum denedin mi hiç bak onlar da mybb kadar güzel özelliğe sahip  ama tek sıkıntı ne biliyon mu bilmessin ben diim onun da seo da sıkıntısı var..  Mybb gibi Temaları Ve  eklentileri cok tabi mybb ile kıyaslanamaz ama işte aynı sıkıntılar SEO  ve ben büyük forum kullanmak hedefin büyük ise xenforo veya vbulletin dedim mybb kötülemedim oke ... 

Hocam genel konuştum ben sizin yukarıda ki yorumunuzu bile şimdi okudum. Ben benden yaşça büyük kişilere bu işi öğrettim ve hala öğretiyorum ki sizin de benim gibi bir hocaya ihtiyacınız var galiba ? Yorumda sizin yazdıklarınızla alakalı bir şey yazdım mı ki üstünüze alındınız anlamıyorum ki ? Seo ile ilgili bir şey de yazmamışım bir sürü açıklama yapmaya kalkışmışsınız. Yaşınızın büyük olduğunu söylüyorsunuz ama galiba baya bir fazla çünkü yazdıklarınızı okuyamadım, tarif profesörü lazım galiba çözmek için.