MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
mertatmaca avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Mybb Slider da boşluk


Sponsor Reklam

Çevrimdışı mertatmaca
 Tarih: 07-09-2015, Saat:17:35
#1
Merhaba arkadaşlar sliderda aşağıdaki gibi boşluk var nasıl düzelteceğimi bilmiyorum umarım biliyosunuzdur, desteğinizden dolayı teşekkür ediyorum.

Kodlar:
şablonlar->index'teki kod:
PHP Kod:
<TABLE class=tborder cellSpacing=1 cellPadding=1 border=0><TD>
<
object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0" width="950" height="300" accesskey="950" tabindex="300">
 
 <param name="movie" value="banner.swf">
 
 <param name="quality" value="high">
    <
embed src="banner.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="950" height="300"></embed></object></TD><TABLE>
<
br
şablonlar->index(tam kod):
PHP Kod:
<html>
<
head>
<
title>{$mybb->settings['bbname']}</title>
{
$headerinclude}
<
script type="text/javascript">
<!--
    
lang.no_new_posts "{$lang->no_new_posts}";
    
lang.click_mark_read "{$lang->click_mark_read}";
// -->
</script>
</head>
<body>
{$header}
<TABLE class=tborder cellSpacing=1 cellPadding=1 border=0><TD>
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0" width="950" height="300" accesskey="950" tabindex="300">
  <param name="movie" value="banner.swf">
  <param name="quality" value="high">
    <embed src="banner.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="950" height="300"></embed></object></TD><TABLE>
<br>    
{$forums}
{$ps_footer_index}
{$boardstats}
<dl class="forum_legend smalltext">
    <dt><span class="forum_status forum_on" title="{$lang->new_posts}"></span></dt>
    <dd>{$lang->new_posts}</dd>

    <dt><span class="forum_status forum_off" title="{$lang->no_new_posts}"></span></dt>
    <dd>{$lang->no_new_posts}</dd>

    <dt><span class="forum_status forum_offlock" title="{$lang->forum_locked}"></span></dt>
    <dd>{$lang->forum_locked}</dd>

    <dt><span class="forum_status forum_offlink" title="{$lang->forum_redirect}"></span></dt>
    <dd>{$lang->forum_redirect}</dd>
</dl>
<br class="clear" />
{$footer}
</body>
</html> 


Slider'ın ftpdeki dosyası(data.xml):
PHP Kod:
<?xml version="1.0"?> 
<Banner 
    bannerWidth="950"
    bannerHeight="300"

    textSize="14"
    textColor=""
    textAreaWidth=""
    textLineSpacing="0"    
    textLetterSpacing="-0.5"    
    textMarginLeft="12"
    textMarginBottom="5"
    
    transitionType="1"
    transitionDelayTimeFixed="8" 
    transitionDelayTimePerWord=".5"
    transitionSpeed="8"
    transitionBlur="yes"
    transitionRandomizeOrder="no"    
    
    showTimerClock="yes"
    showBackButton="no"
    showNumberButtons="yes"
    showNumberButtonsAlways="no"
    showNumberButtonsHorizontal="no"
    showNumberButtonsAscending="yes"
    autoPlay="yes"
    
    >
    
    <item image="images/header_1.png" 
        link=""
        target="_blank"
        textBlend="no"></item>

    <item image="images/header_2.png" 
        link=""
        target="_blank"
        textBlend="no"></item>
    <item image="images/header_3.png" 
        link=""
        target="_blank"
        textBlend="no"></item>

</Banner> 


Resim:resim


Teşekkürler.
Cevapla
Bunu Beğenenler:
Sponsor Reklam
Sponsor Reklam Sponsor Reklam

Çevrimdışı Alhambra
 Tarih: 07-09-2015, Saat:20:54
(Son Düzenleme: 07-09-2015, Saat:20:55, Düzenleyen: Alhambra.)
#2
Kod:
<TABLE class=tborder cellSpacing=1 cellPadding=1 border=0><TD>
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0" width="950" height="300" accesskey="950" tabindex="300">
Yukarıda belirttiğiniz kodların içerisinde 950 - 300 - 950  diye ölçüler var. Bunu yükseltip azaltabilirsiniz. Yada ''autopx'' yaparsanızda düzeleceğini umut ediyorum. 

SAYGILARIMLA
Cevapla
Bunu Beğenenler:

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
SSS Mybb Giriş Ekranı Alta Kayma Sorunu gizliplayer365 0 23 Dün, Saat:20:43
Son Yorum: gizliplayer365
  Mybb Depo'da Neden Kimse Yok! Snmzoglu34 9 241 Dün, Saat:17:25
Son Yorum: shiftspy
Öneri - Fikir [1.4 - 1.6 - 1.8] Mybb CDN Kurulumu Nasıl Yapılacak ? aykutkaraman39 4 242 01-11-2018, Saat:01:59
Son Yorum: aykutkaraman39
  Mybb gomobile resim boyutu ayarlama KaNuNSuZ65 2 301 17-10-2018, Saat:13:20
Son Yorum: KaNuNSuZ65
  Mybb majestic dark tema yüklenmiyor barisbeykrdmr 1 152 06-10-2018, Saat:22:47
Son Yorum: CyberPatient



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi