MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ana Forum Gitti Yardım.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Web site
Kod:
www.gamecrime.tk :
Versiyon MyBB Sürümü :1.6
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler :Resim Upload Scripti,Parapuan Sistemi
Hata-Sorun Öncelikle Merhaba Arkadaşlar.
Sitemin Ana Forum İsmini Cufon Font Olarak Yazmak İstemiştim.Ancak İsmi Kaydettiğimde Birden İsim Falan Kalmadı.Btün Kategori-Forum'lar Ona Ekli Olduğu İçin Kayboldu Hepsi.Şimdi Değştiremiyorumda Geri.Napmam Lazım. Sorun açıklaması :
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü :resim
resim
Hocam O Foruma Ait Ayarlara Girerek Stili Düz Yazınız Yani '' Genel Forum '' Şeklinde Büyük Bir İhtimal Kullanmamanız Gereken Bir Stil Kullandınız.
resim hocam eklediğim kod yazıyo bak orda orayı değiştirmek istiyorum ismi gözükmüyo..kodu yazınca gitti :/
Hocam İsterseniz Admin Kp Bilgilerini Ö.m İle Verin Bakayım
yolladım gerekli bilgileri hocam

hocam bilgileri yolladıkda hala düzelmiş değil?.yardım edecek yokmu ?
Hocam Admin Kp'den Baktım Fakat Sizin Forum Gösteriminiz Yok, Tema Değişikliği Yapın ya da Kullandığınız Temayı Baştan Upload Edin.
(20-03-2013, Saat:21:24)CenkBey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam Admin Kp'den Baktım Fakat Sizin Forum Gösteriminiz Yok, Tema Değişikliği Yapın ya da Kullandığınız Temayı Baştan Upload Edin.

hocam bi kod ekledim diye tüm tema gidicekmi şimdi ? bence temayla alakası yok o cufon kodunu ekleyince oldu hocam şablonlardan falan temaya zarar vermeden değiştirme imkanımız yokmu ?
Şuan Forumlarınızla Alakalı Bir Durum Yok Hepsi Açık Fakat Sizin Font Ailenizde yani .css kodlarınızda eklediğiniz fontun css mevcut değil ise böyle bir sorun mevcut olabilir ve forum gösteriminizi bozabilir bu yüzden yeni tema veya kullandığınız temayı yeniden upload etme yollarını deneyin.
Sayfalar: 1 2