MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ek resim ekleme sorunu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Görünüm:
resim Site Adresi :
resim MyBB Sürümü : 1.8
resim Kurulu Eklentiler : 
resim Sorun açıklaması : Bir yorum yaparken veya konu açarken yukarıda ki "resim ekle" den resim eklediğimiz de resim geliyor fakat konuyu, yorumu gönderince sadece resmin URL adresi gözüküyor yani resim gözükmüyor. Çözümü nedir ? 
resim Hata Ekran Görüntüsü :

Sorunun çözümü ; Kullanıcı KP'de konu gösterim ayarları var. Ancak eminim hiçbir şekilde manuel olarak oranın ayarlarıyla oynamadım yani eğer sizinde başınıza gelirse kişisel bir sorundur genel değil. Teşekkürler..

2- konu gösterim ayarlarında gerekli olan tiki işaretleyin. 
yukarıda resim demişsinde resim falan yok konuyu düzenle siteni falanda ekle
Yukarıda resim dediğim yorum yaparken konu açarken ki yer. Yani burası sen yorum yapıyorsun ya mesela oranın üstünde ki "resim ekle" den bahsediyordum ben
Merhaba,

Kullanıcı panelinde, "Seçenekleri Düzenle" sekmesinde bulunan "Konu Gösterim Ayarları"ndaki   "Konu ve yorumlarda eklenen resimleri göster?"  onay kutusu işaretli mi?

resim
Evet sorunun çözümünü ilk yorumda yazdım fakat bazı üyelerde kendi kendine işaretli bazılarında değil tuhaf bir şekilde.. Onu araştırmaya devam ediyorum, ilk olarak bende işaretli değildi fakat önceden işaretliydi ve ben manuel olarak oradaki tiki kaldırmamıştım kendi kendine kalkmış bende ve bazı üyelerde.. Bazılarında da ise kalkmamış.. Cevap için teşekkürler
Farklı sürüme ait gomobile teması kullandıysanız bahsi geçen yerdeki onayı kaldırmış olabilir.