MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
omerfarukkbf avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

1366 MySQL Error


Sponsor Reklam

Çevrimdışı omerfarukkbf
 Tarih: 11-06-2018, Saat:20:11
#1
http://prntscr.com/jtpulo

Hatanın ekran görüntüsü yukarıda. Cidden 1 haftadır bu sorunu yaşıyorum. İng forumlarda sanki çözümü verilmiş gibi ama nedense anlayamadım. 
Yardımcı olur musunuz acil?
Cevapla
Bunu Beğenenler:
Sponsor Reklam
Sponsor Reklam Sponsor Reklam

Çevrimdışı omerfarukkbf
 Tarih: 11-06-2018, Saat:21:55
#2
@EmreKRMN bakar mısınız
Cevapla
Bunu Beğenenler:

İzinli XLRThetis
 Tarih: 12-06-2018, Saat:22:31
#3
Eklenti kurarken mi bu hatayi aliyorsunuz ? Eğer oyleyse hangi eklenti oldugunu belirtin.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı omerfarukkbf
 Tarih: 13-06-2018, Saat:15:41
#4
(12-06-2018, Saat:22:31)XLRThetis Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eklenti kurarken mi bu hatayi aliyorsunuz ? Eğer oyleyse hangi eklenti oldugunu belirtin.

http://mybbdepo.com/mybb-ncode-resim-boy...onusu.html bu eklentiyi kurarken alıyorum bu hatayı hocam. Yardımcı olur musunuz?
Cevapla
Bunu Beğenenler:

İzinli XLRThetis
 Tarih: 13-06-2018, Saat:17:31
#5
(13-06-2018, Saat:15:41)omerfarukkbf Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-06-2018, Saat:22:31)XLRThetis Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eklenti kurarken mi bu hatayi aliyorsunuz ? Eğer oyleyse hangi eklenti oldugunu belirtin.

http://mybbdepo.com/mybb-ncode-resim-boy...onusu.html bu eklentiyi kurarken alıyorum bu hatayı hocam. Yardımcı olur musunuz?

Hocam hatayi pek anlayamadim,zaten bilgisayarim da yok o yuzden detayli inceleyemeyecegim.Ama onun yerine alternatif bir yol sunuyorum ;
Kod:
.scaleimages img {
max-width: 100%;
}


Bu kodu global.css ye eklerseniz resimler otomatik boyutlanir.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı omerfarukkbf
 Tarih: 13-06-2018, Saat:20:38
#6
Sizden önce çözdüm hocam. İlginiz için teşekkürler. Ben eklenti üzerinden boyutlandırma demiştim, eklenti sql hatası veriyordu. Eklentiyi düzenledim not defteri ile. Sonra sql hatası gitti.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

İzinli XLRThetis
 Tarih: 13-06-2018, Saat:21:13
(Son Düzenleme: 13-06-2018, Saat:21:14, Düzenleyen: XLRThetis.)
#7
(13-06-2018, Saat:20:38)omerfarukkbf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sizden önce çözdüm hocam. İlginiz için teşekkürler. Ben eklenti üzerinden boyutlandırma demiştim, eklenti sql hatası veriyordu. Eklentiyi düzenledim not defteri ile. Sonra sql hatası gitti.

Nasil duzenlediginizi,tam olarak ne yaptiginizi yazmanizi tavsiye ederim.Başkalarinin işine yarayabilir.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı omerfarukkbf
 Tarih: 13-06-2018, Saat:21:16
#8
(13-06-2018, Saat:21:13)XLRThetis Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(13-06-2018, Saat:20:38)omerfarukkbf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sizden önce çözdüm hocam. İlginiz için teşekkürler. Ben eklenti üzerinden boyutlandırma demiştim, eklenti sql hatası veriyordu. Eklentiyi düzenledim not defteri ile. Sonra sql hatası gitti.

Nasil duzenlediginizi,tam olarak ne yaptiginizi yazmanizi tavsiye ederim.Başkalarinin işine yarayabilir.

Verdiği hatanın içeriğini anlamak lazım. Bunda şöyle diyordu : 'disporder' column at 1 row falan diyor.
(Biraz da deneme yanılma yoluyla yaptım denebilir)

Karşısında NULL yazıyordu. Bazen '' '' de olabilir. İçi boş ya da NULL değerini kabul etmediği için içerisine 0 ya da 1 yazıp kaydettim. FTP ile atıp değiştir deyince sorun çözüldü. Eklenti sorunsuz çalıştı.
Cevapla
Bunu Beğenenler: XLRThetis

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  güncelleme sonrasında HTTP ERROR 500 hatası. 3spi0n 2 420 30-03-2018, Saat:16:29
Son Yorum: ZER0
  Mybb konu Mysql hatası erkamokur01 1 357 13-02-2018, Saat:00:03
Son Yorum: oxcakmak
  [1.8] Ek Dosya Tırnaklarını Güncelle dediğimde 500 internal server error hatası alıyorum mustaphaturk 2 635 16-09-2017, Saat:00:16
Son Yorum: mustaphaturk
  mysql sorunu zeet 2 578 12-07-2017, Saat:13:45
Son Yorum: zeet
SSS alt forum eklerken SQL Error hatası alıyorum serdo 1 939 10-12-2016, Saat:02:42
Son Yorum: ozanakkaya



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi