MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
BozKURTR avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Xfeyz'e ulaşan varmı


Sponsor Reklam
media venus

Çevrimdışı BozKURTR
 Tarih: 10-09-2014, Saat:16:22
#1
Arkadaşlar kusura bakmayında yani açmam gerek bu konuyu mesajlara yanıt vermiyor xfeyz modernhoca teması wareze düştü.
Bunu Beğenenler:
Sponsor Reklam
sponsor reklam sponsor reklam

Çevrimdışı Saprofit
 Tarih: 10-09-2014, Saat:16:26
#2
Hangi sitede w@reze düştüyse linki yollayın,gerekli delillerle ben mail atarım xFeyz'e.
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı mr.patesi™
 Tarih: 10-09-2014, Saat:16:26
#3
(10-09-2014, Saat:16:22)BozKURTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar kusura bakmayında yani açmam gerek bu konuyu mesajlara yanıt vermiyor xfeyz modernhoca teması wareze düştü.

https://www.facebook.com/xMrFeyz
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı BozKURTR
 Tarih: 10-09-2014, Saat:16:27
#4
Ö.m'dan link atıyorum bu forumdan bir arkadaş...
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Feyz
 Tarih: 10-09-2014, Saat:16:28
#5
(10-09-2014, Saat:16:26)Saprofit Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hangi sitede w@reze düştüyse linki yollayın,gerekli delillerle ben mail atarım xFeyz'e.

warezci birisi warez mi bildirecek, güldüm.

contact@modernhoca.org adresinden ulaşabilirsin.
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı BozKURTR
 Tarih: 10-09-2014, Saat:16:30
#6
(10-09-2014, Saat:16:28)xFeyz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(10-09-2014, Saat:16:26)Saprofit Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hangi sitede w@reze düştüyse linki yollayın,gerekli delillerle ben mail atarım xFeyz'e.

warezci birisi warez mi bildirecek, güldüm.

contact@modernhoca.org adresinden ulaşabilirsin.

Aga mesajlarda sıkıntı var ya bende sıkıntı yada sizlerde forumdada ö.m gitmiyor.

Buradan atıyorum linki.
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Saprofit
 Tarih: 10-09-2014, Saat:16:31
#7
(10-09-2014, Saat:16:28)xFeyz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(10-09-2014, Saat:16:26)Saprofit Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hangi sitede w@reze düştüyse linki yollayın,gerekli delillerle ben mail atarım xFeyz'e.

warezci birisi warez mi bildirecek, güldüm.

contact@modernhoca.org adresinden ulaşabilirsin.
Ben w@rezci değilim.
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Vancocuver
 Tarih: 10-09-2014, Saat:16:39
#8
Saprofit w@rezcidir. İNANMAYAN VARSA GENİŞ BOYUTLU İFŞA KONUSU AÇARIM. AYRICA SAPROFİT UĞUR ÖZDEMİRDİR.
Bunu Beğenenler:

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Transformice Server Kurmayı Bilen Varmı? BurakkBeyy 4 340 22-06-2016, Saat:22:18
Son Yorum: DepMaster
  Elinde Mybb 1.8 Sql Olan Varmı gravityhack 4 488 30-03-2016, Saat:15:58
Son Yorum: BeastlyMan
  Mybb 2.0 Nezaman Geliyor Bilginiz varmı ? c4ki 3 446 11-03-2016, Saat:20:57
Son Yorum: xeons
  Önerdiğiniz Mybb Sürümü Varmı? Pheky 1 257 20-02-2016, Saat:10:51
Son Yorum: Thetis
  YENİ TEMAMI EDİTLEYECEK VARMI ? GameZZers 6 390 31-01-2016, Saat:13:12
Son Yorum: Pheky



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi