MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
DJFIRTINA avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Valla Bırakmam Üye Ol Sorun !


Sponsor Reklam
media venus

Çevrimdışı DJFIRTINA
 Tarih: 11-03-2013, Saat:00:04
#1
resim

http://mybbdepo.com/valla-birakmam-uye-o...onusu.html Bu konudaki eklentiyi kurdum fakat resimdeki gibi çıktı tam köşede çıkmadı..
Bunu Beğenenler:
Sponsor Reklam
sponsor reklam sponsor reklam

Çevrimdışı Smyrna35
 Tarih: 11-03-2013, Saat:00:11
#2
Kod:
<script type="text/javascript">
var persistclose=0 //set to 0 or 1. 1 means once the bar is manually closed, it will remain closed for browser session
var startX = 0 //set x offset of bar in pixels
var startY = 0 //set y offset of bar in pixels
var verticalpos="fromtop" //enter "fromtop" or "frombottom"

function iecompattest(){
return (document.compatMode && document.compatMode!="BackCompat")? document.documentElement : document.body
}

function get_cookie(Name) {
var search = Name + "="
var returnvalue = "";
if (document.cookie.length > 0) {
offset = document.cookie.indexOf(search)
if (offset != -1) {
offset += search.length
end = document.cookie.indexOf(";", offset);
if (end == -1) end = document.cookie.length;
returnvalue=unescape(document.cookie.substring(offset, end))
}
}
return returnvalue;
}

function closebar(){
if (persistclose)
document.cookie="remainclosed=1"
document.getElementById("topbar").style.visibility="hidden"
}

function staticbar(){
barheight=document.getElementById("topbar").offsetHeight
var ns = (navigator.appName.indexOf("Netscape") != -1) || window.opera;
var d = document;
function ml(id){
var el=d.getElementById(id);
if (!persistclose || persistclose && get_cookie("remainclosed")=="")
el.style.visibility="visible"
if(d.layers)el.style=el;
el.sP=function(x,y){this.style.left=x+"px";this.style.top=y+"px";};
el.x = startX;
if (verticalpos=="fromtop")
el.y = startY;
else{
el.y = ns ? pageYOffset + innerHeight : iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight;
el.y -= startY;
}
return el;
}
window.stayTopLeft=function(){
if (verticalpos=="fromtop"){
var pY = ns ? pageYOffset : iecompattest().scrollTop;
ftlObj.y += (pY + startY - ftlObj.y)/8;
}
else{
var pY = ns ? pageYOffset + innerHeight - barheight: iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight - barheight;
ftlObj.y += (pY - startY - ftlObj.y)/8;
}
ftlObj.sP(ftlObj.x, ftlObj.y);
setTimeout("stayTopLeft()", 10);
}
ftlObj = ml("topbar");
stayTopLeft();
}

if (window.addEventListener)
window.addEventListener("load", staticbar, false)
else if (window.attachEvent)
window.attachEvent("onload", staticbar)
else if (document.getElementById)
window.onload=staticbar
</script>

<div id="topbar" style="position: absolute; left: 0px; top: 0px; width: 95px; height: 100%">
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<a onClick="(); return false" href="/member.php?action=register">
<img src="http://img229.imageshack.us/img229/7934/uyeols.png" border="0" width="100" height="110" /></a></div>
Bu kodu header_welcomeblock_guest'in en altına ekleyip kaydediniz.Bakalım olucakmı
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı DJFIRTINA
 Tarih: 11-03-2013, Saat:00:16
#3
Yok kardeşim yine aynı
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Smyrna35
 Tarih: 11-03-2013, Saat:00:26
#4
Öncelikle resimi bilgisayarınıza indirip images klasörüne atınız isminide uyeol.png olarak değiştiriniz.
AdminKP'Den ==) Temalar-Şablonlar==)Kullandığınız Tema==) Üst Kısım Şablonlar==) header_welcomeblock_guest'in En Altına Su Kodları Ekleyıp Kaydediyoruz...
Kod:
<script type="text/javascript">
var persistclose=0 //set to 0 or 1. 1 means once the bar is manually closed, it will remain closed for browser session
var startX = 0 //set x offset of bar in pixels
var startY = 0 //set y offset of bar in pixels
var verticalpos="fromtop" //enter "fromtop" or "frombottom"

function iecompattest(){
return (document.compatMode && document.compatMode!="BackCompat")? document.documentElement : document.body
}

function get_cookie(Name) {
var search = Name + "="
var returnvalue = "";
if (document.cookie.length > 0) {
offset = document.cookie.indexOf(search)
if (offset != -1) {
offset += search.length
end = document.cookie.indexOf(";", offset);
if (end == -1) end = document.cookie.length;
returnvalue=unescape(document.cookie.substring(offset, end))
}
}
return returnvalue;
}

function closebar(){
if (persistclose)
document.cookie="remainclosed=1"
document.getElementById("topbar").style.visibility="hidden"
}

function staticbar(){
barheight=document.getElementById("topbar").offsetHeight
var ns = (navigator.appName.indexOf("Netscape") != -1) || window.opera;
var d = document;
function ml(id){
var el=d.getElementById(id);
if (!persistclose || persistclose && get_cookie("remainclosed")=="")
el.style.visibility="visible"
if(d.layers)el.style=el;
el.sP=function(x,y){this.style.left=x+"px";this.style.top=y+"px";};
el.x = startX;
if (verticalpos=="fromtop")
el.y = startY;
else{
el.y = ns ? pageYOffset + innerHeight : iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight;
el.y -= startY;
}
return el;
}
window.stayTopLeft=function(){
if (verticalpos=="fromtop"){
var pY = ns ? pageYOffset : iecompattest().scrollTop;
ftlObj.y += (pY + startY - ftlObj.y)/8;
}
else{
var pY = ns ? pageYOffset + innerHeight - barheight: iecompattest().scrollTop + iecompattest().clientHeight - barheight;
ftlObj.y += (pY - startY - ftlObj.y)/8;
}
ftlObj.sP(ftlObj.x, ftlObj.y);
setTimeout("stayTopLeft()", 10);
}
ftlObj = ml("topbar");
stayTopLeft();
}

if (window.addEventListener)
window.addEventListener("load", staticbar, false)
else if (window.attachEvent)
window.attachEvent("onload", staticbar)
else if (document.getElementById)
window.onload=staticbar
</script>
<div id="topbar" style="position: absolute; left: 0px; top: 0px; width: 95px; height: 100%">
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<br>
<a onClick="(); return false" href="member.php?action=register">
<IMG src="images/uyeol.png" border="0" width="110" height="160"/></a></div>
Not: Kodlarınızı not defterine yapısıtırıp daha sonrasında sablonuna ekleyınız...
resim
Başka bir siteden buldum kodları biraz değişik denermisin.Ayrıca site adresinizi verirmisiniz.
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı xpserkan
 Tarih: 11-03-2013, Saat:22:12
#5
Pro paketin kodlama sistemi biraz farklı olduğu için sağ tarafa dayalı çıkmamış.

Sorunu düzeltmek için; header şablonunda 2. satırda yer alan şu kodu bul ve sil:
Kod:
<div id="shadow">

Daha sonra, footer şablonundan şu kodu bulun:
Kod:
<div id="shadow_footer"></div>

Üsteki kodu footer şablonunda bulunca silmeyin ! , hemen önündeki şu kodu silin:
Kod:
</div>

Bu işlemleri yapın ve valla bırakmam kodlarını ekleyin sorunsuz çalışacaktır..
Bunu Beğenenler: DJFIRTINA

Çevrimdışı DJFIRTINA
 Tarih: 11-03-2013, Saat:22:23
#6
Allah Razı Olsun abicim çok çok sağolasın..
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı xpserkan
 Tarih: 11-03-2013, Saat:22:25
#7
Rica ederim hocam, Cümlemizden razı olsun.

İyi forumlar..
Bunu Beğenenler: DJFIRTINA

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
SSS MyBB 1611 - Pro-v9 Hakkında bir kaç sorun Akuma 6 1,390 16-09-2014, Saat:19:08
Son Yorum: Akuma
Dikkat [1.6] MyBB Büyük Sorun [Uzmansan Gel] PowerTeam 10 1,857 14-08-2014, Saat:09:11
Son Yorum: BlackCat
Kötü Mesaj Düzenlemede Sorun brnkry 12 1,641 16-05-2014, Saat:18:57
Son Yorum: brnkry
SSS Engelleme ? SORUN ! mhmmdcnbz 10 1,194 18-12-2013, Saat:21:03
Son Yorum: mhmmdcnbz
  İlk Defa Gördüğüm Enteresan Bir Sorun dellyorhan 1 624 16-12-2013, Saat:15:51
Son Yorum: JaDe



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi