MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
kariyerhost avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Site sağ altına sesli icon ekleme


Sponsor Reklam
media venus

Çevrimdışı kariyerhost
 Tarih: 21-12-2013, Saat:15:06
#1
Merhaba arkadaşlar, Forum sitemin sağ alt köşesine yılbaşı iconu eklemek istiyorum. Üstüne gelince eklediğim mp3 çalsın üstünden çektiğimizde dursun çoğu yerde gördük ama bir türlü bulamadım yardımlarınızı bekliyorum
Cevapla
Bunu Beğenenler:
Sponsor Reklam
sponsor reklam sponsor reklam

İzinli Mısırga
 Tarih: 21-12-2013, Saat:15:54
#2
Kod:
<div onmouseover="document.getElementById('beep-one').play()" onMouseOut="document.getElementById('beep-one').pause()" id="ses"></div>
<audio style="display:none;" id="beep-one" controls="controls" preload="auto">
<source src="SES"></source>
</audio>
   <style type="text/css" rel="stylesheet">
#ses {
background: url(RESİM) no-repeat;
position: absolute;
text-indent: -1000px;
width: 512px;
height: 430px;
}
</style>
Yalnız MP3 çalıyormuydu hatırlayamadım ben OGG kullanıyorum.
Cevapla
Bunu Beğenenler: kariyerhost

Çevrimdışı kariyerhost
 Tarih: 21-12-2013, Saat:16:09
#3
Teşekkürler evet mp3 çalıyor. Çalışıyor kod.
Kod:
www.bidunyaforum.com


Girebilirmisin mesela sol tarafda bi icon var yeni yıl ile ilgili. Basınca kayıt bölümüne gidiyor. Bunu gibi yapabilirmiyiz. Sayfayı aşşağı inince oda takip etsin. Senin verdiğin kodda index eledim sayfa en altında duruyor.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

İzinli Mısırga
 Tarih: 21-12-2013, Saat:17:20
#4
Şunu deneyin:
Kod:
<div onmouseover="document.getElementById('beep-one').play()" onMouseOut="document.getElementById('beep-one').pause()" id="ses"></div>
<audio style="display:none;" id="beep-one" controls="controls" preload="auto">
<source src="http://bidunyaforum.com/yeniyil.mp3"></source>
</audio>
    <style type="text/css" rel="stylesheet">
#ses {
background: url(http://www.blackwhiteband.eu/images/santa.png) no-repeat;
position: fixed;
text-indent: -1000px;
width: 100px;
height: 100px;
}
</style>
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı kariyerhost
 Tarih: 21-12-2013, Saat:17:31
#5
(21-12-2013, Saat:17:20)Mısırga Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şunu deneyin:
Kod:
<div onmouseover="document.getElementById('beep-one').play()" onMouseOut="document.getElementById('beep-one').pause()" id="ses"></div>
<audio style="display:none;" id="beep-one" controls="controls" preload="auto">
<source src="http://bidunyaforum.com/yeniyil.mp3"></source>
</audio>
    <style type="text/css" rel="stylesheet">
#ses {
background: url(http://www.blackwhiteband.eu/images/santa.png) no-repeat;
position: fixed;
text-indent: -1000px;
width: 100px;
height: 100px;
}
</style>

İndex ekleyince sitede gözükmedi. Hani bazı sitelerde oluyor. Sağ tarafta sorun cevaplıyalım. Onun gibi sağ tarafa siteyi takip eden yapabilirmisiniz.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Konu altına otomatik yazı cenah41 9 281 13-08-2016, Saat:19:23
Son Yorum: cenah41
  html kod ekleme kamer2816 4 1,134 20-07-2016, Saat:20:18
Son Yorum: DevAdam
  Foruma MP3 Ekleme Otamatik Çalma NarkozEx 4 749 18-05-2016, Saat:18:16
Son Yorum: 1907fb
  Eklenti İsteği (Mesajlara İkon Ekleme) ozanakkaya 2 546 27-04-2016, Saat:23:28
Son Yorum: xeons
Bay [1.6] Kategori Ekleme Sorunu Acil :( Doktor 2 300 13-03-2016, Saat:22:29
Son Yorum: Dream41



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi