MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
B-S-A avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Rep Verme Linki


Sponsor Reklam
media venus

Çevrimdışı B-S-A
 Tarih: 23-07-2013, Saat:14:54
#1
Web site Site Adresi : wwwiforum61.org
Versiyon MyBB Sürümü : 1.6.10
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler :
Hata-Sorun Sorun açıklaması : Merhaba Arkadaşlar, Rep Verme ile bir Sıkıntım Var. Üyeler Bana Rep Verebiliyor ama Ben Üyelere Veremiyorum. (Sitenin Adminiyim Ben). Rep Ver'e Tıkladığım Zaman Kendine Rep Vermezsin Diyor. Üyenin Birkaç Rep Puanı Var Biri Verebilmiş Demek ki. Acaba Postbitte Koyduğum Link mi Bozuk. Bi Yardım Edebilir misiniz ?
Bunu Beğenenler:
Sponsor Reklam
sponsor reklam sponsor reklam

Çevrimdışı Smyrna35
 Tarih: 23-07-2013, Saat:15:08
#2
Admin kullanıcı grubuna giriniz >> Daha sonra "kullanıcılar ve izinler" sekmesine tıklayınız."Rep Puanı Seçenekleri" kategorisi altında bulunan "Kullanıcılara rep verebilir?" tickini işaretli hale getiriniz.
"Rep Puanı:
Burada kullanıcıların verebileceği veya alabileceği maksimum rep puanını girmelisiniz."
Bu bölümüde isteğe göre 1 veya 2 olarak belirleyiniz.
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı B-S-A
 Tarih: 23-07-2013, Saat:15:11
#3
Hocam dedikleriniz zaten ayarlı, benim postbitte eklediğim link sıkıntılı galiba.

Kod:
<a href="javascript:MyBB.reputation(1);">


Bakın, burdaki 1 üye sırası yani benim sanırım. Ama onu silincede çalışmıyor.
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Smyrna35
 Tarih: 23-07-2013, Saat:15:12
#4
Hocam sadece adminlerde kaynaklı diyorsunuz eğer tüm üyelerde kaynaklı ise postbit_repulation şablonunu orjinale çeviriniz.
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı B-S-A
 Tarih: 23-07-2013, Saat:15:18
#5
Hocam bakın buldum, size dediğim gibi. Benim rep linki sorunluymuş grup ayarları değil.

Bendeki rep linki :
Kod:
<a href="javascript:MyBB.reputation(1);">

Olması Gereken Link :
Kod:
<a href="javascript:MyBB.reputation($post[uid] );">

Bendeki linkte 1 yazdıgı için (kendi id numaram) oyüzden baskasınada veremiyorum çünkü postbitte rep butonu direk 1'e gidiyor. Ama şimdi düzeldi. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Smyrna35
 Tarih: 23-07-2013, Saat:15:21
#6
Sorun çözüldüğüne göre konu kilit + arşiv.
Bunu Beğenenler:

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  [1.6] Rep verme sayfası açılmıyor ! TheShade 2 430 29-08-2014, Saat:21:04
Son Yorum: TheShade
  Üst Menüye Link Verme asmanca 4 912 15-12-2013, Saat:12:41
Son Yorum: ParpaLess
  Rep verme sorunu. MeLoNCoLiXx 3 590 20-09-2013, Saat:12:15
Son Yorum: Smyrna35
  Postbitte avatar linki sorunu kankam3321 7 1,065 24-08-2013, Saat:14:27
Son Yorum: Smyrna35
  Yetki Verme Sorunu atTheDisco 7 1,039 18-08-2013, Saat:23:57
Son Yorum: Smyrna35



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi