MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
MrDMrC avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Pro-v7.1_Color_Picker hakkında 2 küçük soru


Sponsor Reklam
media venus

Çevrimdışı MrDMrC
 Tarih: 23-01-2013, Saat:22:30
#1
merhabalar arkadaşlar daha önce ben smf forum ve vbulletin kullandım ama mybb'de yeniyim oyüzden kusuruma bakmayın yerlerini bulamıyorum muhtemelen yerini bulsam kolaydırda işte yeniyiz affedin Gülümseme

1.si
resim

burdaki arama kısmının yerini bulamadım top=145px yapıp şu hale getirmek istiyorum ama işte top=13px nerde bulamadım css yerini Gülümseme
resim

2. sorum biraz daha zor teşekkür plugini ile ilgili
resim

burada teşekkür için resim kullanılmış ama pro 7 ufak resim kullanıp css koduyla renk değişimi sağlamış ben resimleri iptal edip nasıl düzenle sil gibi css kodu içinde ufak resim haline getirebilirim

sitede akismet ve teşekkür plugini yüklü başka sadece pro paket dosyaları var tema olarak Pro-v7.1_Color_Picker yüklü okadar dediğim gibi henüz yeniyim hiç birşey yapmadım Gülümseme
Cevapla
Bunu Beğenenler:
Sponsor Reklam
sponsor reklam sponsor reklam

Çevrimdışı PanDooRa
 Tarih: 23-01-2013, Saat:22:35
#2
2.sorununuz için şu konu işinize yarayabilir:
http://mybbdepo.com/sitenize-css-butonla...onusu.html
1.sorununuz için logoyu büyütün diyorum ben veya yeni nesil Pro Paket kullanın.
Cevapla
Bunu Beğenenler: MrDMrC

Çevrimdışı Pyrotoxin
 Tarih: 23-01-2013, Saat:23:12
#3
top değeri auto olarak verilmiş paddding-top ise değer olarak 5px almakta

-webkit-appearance: none;
-webkit-background-clip: border-box;
-webkit-background-origin: padding-box;
-webkit-background-size: auto;
-webkit-border-image: none;
-webkit-rtl-ordering: logical;
-webkit-user-select: text;
background-attachment: scroll;
background-clip: border-box;
background-color: white;
background-image: url(http://mybbdepo.com/images/search.png);
background-origin: padding-box;
background-size: auto;
border-bottom-color: black;
border-bottom-style: solid;
border-bottom-width: 1px;
border-left-color: black;
border-left-style: none;
border-left-width: 0px;
border-right-color: black;
border-right-style: solid;
border-right-width: 1px;
border-top-color: black;
border-top-style: solid;
border-top-width: 1px;
color: black;
cursor: auto;
display: block;
float: left;
font-family: Tahoma, 'Trebuchet MS', Arial, sans-serif;
font-size: 13px;
height: 14px;
letter-spacing: normal;
line-height: normal;
margin-bottom: 0px;
margin-left: 0px;
margin-right: 0px;
margin-top: 0px;
opacity: 0.800000011920929;
padding-bottom: 5px;
padding-left: 25px;
padding-right: 5px;
padding-top: 5px;
text-align: start;
text-indent: 0px;
text-shadow: none;
text-transform: none;
top: auto;
width: 120px;
word-spacing: 0px;
Cevapla
Bunu Beğenenler: MrDMrC

Çevrimdışı MrDMrC
 Tarih: 23-01-2013, Saat:23:17
#4
(23-01-2013, Saat:22:35)PanDooRa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 2.sorununuz için şu konu işinize yarayabilir:
http://mybbdepo.com/sitenize-css-butonla...onusu.html
1.sorununuz için logoyu büyütün diyorum ben veya yeni nesil Pro Paket kullanın.

2. sorunun cevabına bakayım heralde yapabilirim ordan otomatiğe bağlarsak güzel Gülümseme

1. sorumda logoda problemim yok yeni versiyon pro v7 var ama arama kısmı yukarıya yapışmış logomu engelliyor oyüzden ikinci resimdeki gibi aşağıya indirmek istiyorum Gülümseme


Pyrotoxin dostum senden alıntı yapmıyım dedim uzun olmuş arama kısmının "top"u auto değil galiba firefoxtan ben firebug ile önce düzenleme yaptığım için top değerini 145 yaptığımda 2. resimdeki gibi gözüktü bende
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Pyrotoxin
 Tarih: 23-01-2013, Saat:23:25
#5
(23-01-2013, Saat:23:17)MrDMrC Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(23-01-2013, Saat:22:35)PanDooRa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 2.sorununuz için şu konu işinize yarayabilir:
http://mybbdepo.com/sitenize-css-butonla...onusu.html
1.sorununuz için logoyu büyütün diyorum ben veya yeni nesil Pro Paket kullanın.

2. sorunun cevabına bakayım heralde yapabilirim ordan otomatiğe bağlarsak güzel Gülümseme

1. sorumda logoda problemim yok yeni versiyon pro v7 var ama arama kısmı yukarıya yapışmış logomu engelliyor oyüzden ikinci resimdeki gibi aşağıya indirmek istiyorum Gülümseme


Pyrotoxin dostum senden alıntı yapmıyım dedim uzun olmuş arama kısmının "top"u auto değil galiba firefoxtan ben firebug ile önce düzenleme yaptığım için top değerini 145 yaptığımda 2. resimdeki gibi gözüktü bende

chrome yalan söylemez =P büyük ihtimal auto olması değer almadığını gösterir ki görününde o zaten top yerine margin-top deneyebilirsiniz
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı MrDMrC
 Tarih: 23-01-2013, Saat:23:26
#6
1. sorunumu düzelttim hocam

global.css ten gelişmiş modu açınca div#search bölümü çıktı top=15px i 145 yapınca artık sayfamda altta çıkıyor saolun gelelim 2. sorunuma onuda PanDooRa verdiğin linktekileri bir uygulayım bakalım ne sonuç çıkıcak Gülümseme

tekrardan teşekkür ederim ikinizede Gülümseme
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Pyrotoxin
 Tarih: 23-01-2013, Saat:23:35
#7
=) chrome bırakma vaktim gelmiş ^^ ama ben aynı tema diye direk buranın kodlarına baktım ^^ çözdüğüne sevindim =)
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı MrDMrC
 Tarih: 23-01-2013, Saat:23:36
(Son Düzenleme: 23-01-2013, Saat:23:40, Düzenleyen: MrDMrC.)
#8
(23-01-2013, Saat:23:25)Pyrotoxin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: chrome yalan söylemez =P büyük ihtimal auto olması değer almadığını gösterir ki görününde o zaten top yerine margin-top deneyebilirsiniz

ustam tavsiye ederim firefox ve firebug eklentisi ile web tasarım için mükemmel ikili Açık Ağızlı Gülümseme

resim

gördüğün üzere altta bir panel açıp panelin sol üstündeki ok işaretine basınca hangi alana götürürsen sana sağda css kodlarını soldada html yazısını veriyor yani htmlde istediğin resmi orda yaz cachede değiştriyor cssde oyna sayfada değiştriyor sonrasında sadece serverdan gerçek değişiklikleri yapıyorsun ve sana hatasız kurulum oluşuyor Açık Ağızlı Gülümseme

Edit: bu arada çözümde ordaymış sonradan gördüm sağdaki css kodunun global.css 86. satırında olduğunu yeni görünce hemen problemi çözdüm Gülümseme
Cevapla
Bunu Beğenenler:

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  konu açma hakkında soru ? qoksel123 4 1,219 24-11-2014, Saat:16:53
Son Yorum: SvMedeT
SSS MyBB 1611 - Pro-v9 Hakkında bir kaç sorun Akuma 6 1,390 16-09-2014, Saat:19:08
Son Yorum: Akuma
  Yardim Tasarim hakkinda Cekoserdar 7 970 01-08-2014, Saat:18:18
Son Yorum: usameavci
  Tasarım Hakkında Fikir Cekoserdar 3 758 01-08-2014, Saat:16:39
Son Yorum: Cekoserdar
  Arrowchat hakkında yardım Florensia 2 809 04-03-2014, Saat:12:23
Son Yorum: Florensia



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi