MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
digimonturkiye avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Plugin Aktifleştirirken Hata Alıyorum


Sponsor Reklam
media venus

Çevrimdışı digimonturkiye
 Tarih: 23-07-2013, Saat:19:21
(Son Düzenleme: 23-07-2013, Saat:19:52, Düzenleyen: digimonturkiye.)
#1
Site Adresi:
Kod:
forum.digimonturkiye.com
Kurulu Olan Plugin: ProStats Gelişmiş İstatistik Plugin (1.7.7) (Tek bu kuruldu)
MYBB Sürümü: 1.6.9
Aldığım hata: resim
Cevapla
Bunu Beğenenler:
Sponsor Reklam
sponsor reklam sponsor reklam

Çevrimdışı SvcTR
 Tarih: 23-07-2013, Saat:19:25
#2
Dostum Aynı Konuyu Birden fazla açma lütfen Aksi Taktirde uyarı alabilirsin..
Kod:
http://mybbdepo.com/plugin-aktiflestirirken-hata-konusu.html
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Kratos
 Tarih: 23-07-2013, Saat:19:44
#3
Büyük olasılıkla yanlış veya eksik yüklemiş olabilirsiniz.
Cevapla
Bunu Beğenenler: digimonturkiye

Çevrimdışı digimonturkiye
 Tarih: 23-07-2013, Saat:19:52
#4
(23-07-2013, Saat:19:44)Kratos Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Büyük olasılıkla yanlış veya eksik yüklemiş olabilirsiniz.

Cevabınız için teşekkür ederim.
Doğru yüklediğimden eminim.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Smyrna35
 Tarih: 23-07-2013, Saat:22:21
#5
Sadece 1 eklentide mi bu sorun var yoksa tüm eklentileri yüklerken mi bu sorunu veriyor.
Eğer sadece bir eklentide bu hata meydana geliyorsa büyük ihtimal eklentide
Kod:
"
tagı eksik olabilir ve bu yüzden bu tarz hatalar meydana gelebiliyor.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı digimonturkiye
 Tarih: 23-07-2013, Saat:23:23
#6
(23-07-2013, Saat:22:21)Smyrna35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sadece 1 eklentide mi bu sorun var yoksa tüm eklentileri yüklerken mi bu sorunu veriyor.
Eğer sadece bir eklentide bu hata meydana geliyorsa büyük ihtimal eklentide
Kod:
"
tagı eksik olabilir ve bu yüzden bu tarz hatalar meydana gelebiliyor.

Cevabınız için teşekkür ederim.
Fakat biraz daha açarsanız sevinirim. Ayrıca tek bir pluginde değil bir çoğunda oluyor bu.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Smyrna35
 Tarih: 23-07-2013, Saat:23:27
#7
Hepsinde oluyorsa sanırım hata mybb_settinggroups tablosunda.Çözüm yolu olarak mybb paketini farklı bir yere kurarak o tablonun yedeğini alıp sitenize yükleyiniz bakalım sorun çözülecekmi.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı digimonturkiye
 Tarih: 25-07-2013, Saat:02:43
(Son Düzenleme: 25-07-2013, Saat:02:47, Düzenleyen: digimonturkiye.)
#8
(23-07-2013, Saat:23:27)Smyrna35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hepsinde oluyorsa sanırım hata mybb_settinggroups tablosunda.Çözüm yolu olarak mybb paketini farklı bir yere kurarak o tablonun yedeğini alıp sitenize yükleyiniz bakalım sorun çözülecekmi.

Teşekkürler.
Bu tabloya nasıl ulaşacağım farklı bir yere kurun derken neyi kastettiniz?
Çok fazla bilgi sahibi değilim nasıl yapmam gerektiği konusunda detaya girerseniz daha iyi olur.
ve Şuan Google SEO kuruldu.
Ama yine başka plugin kurulmuyor.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  1.6'dan 1.8 Geçerken Oluşan Hata Acil Yardım Red0x 5 1,129 14-06-2015, Saat:15:39
Son Yorum: ReDMaD
  [1.6] Database kurarken hata SiberLeon 14 1,589 07-06-2015, Saat:22:36
Son Yorum: SiberLeon
  LoveBlue Temasında Hata Var engin64 3 925 13-09-2014, Saat:21:31
Son Yorum: engin64
  Admin Panel PHP Bilgisi SQL Hata JngBg03 8 1,738 23-02-2014, Saat:15:05
Son Yorum: SvMedeT
  MYBB SQL Error: 1104 hatası alıyorum ziya3400 1 682 18-12-2013, Saat:03:29
Son Yorum: EmreKarakaya



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi