MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
mertatmaca avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Mybb Slider da boşluk


Sponsor Reklam

Çevrimdışı mertatmaca
 Tarih: 07-09-2015, Saat:17:35
#1
Merhaba arkadaşlar sliderda aşağıdaki gibi boşluk var nasıl düzelteceğimi bilmiyorum umarım biliyosunuzdur, desteğinizden dolayı teşekkür ediyorum.

Kodlar:
şablonlar->index'teki kod:
PHP Kod:
<TABLE class=tborder cellSpacing=1 cellPadding=1 border=0><TD>
<
object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0" width="950" height="300" accesskey="950" tabindex="300">
 
 <param name="movie" value="banner.swf">
 
 <param name="quality" value="high">
    <
embed src="banner.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="950" height="300"></embed></object></TD><TABLE>
<
br
şablonlar->index(tam kod):
PHP Kod:
<html>
<
head>
<
title>{$mybb->settings['bbname']}</title>
{
$headerinclude}
<
script type="text/javascript">
<!--
    
lang.no_new_posts "{$lang->no_new_posts}";
    
lang.click_mark_read "{$lang->click_mark_read}";
// -->
</script>
</head>
<body>
{$header}
<TABLE class=tborder cellSpacing=1 cellPadding=1 border=0><TD>
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0" width="950" height="300" accesskey="950" tabindex="300">
  <param name="movie" value="banner.swf">
  <param name="quality" value="high">
    <embed src="banner.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="950" height="300"></embed></object></TD><TABLE>
<br>    
{$forums}
{$ps_footer_index}
{$boardstats}
<dl class="forum_legend smalltext">
    <dt><span class="forum_status forum_on" title="{$lang->new_posts}"></span></dt>
    <dd>{$lang->new_posts}</dd>

    <dt><span class="forum_status forum_off" title="{$lang->no_new_posts}"></span></dt>
    <dd>{$lang->no_new_posts}</dd>

    <dt><span class="forum_status forum_offlock" title="{$lang->forum_locked}"></span></dt>
    <dd>{$lang->forum_locked}</dd>

    <dt><span class="forum_status forum_offlink" title="{$lang->forum_redirect}"></span></dt>
    <dd>{$lang->forum_redirect}</dd>
</dl>
<br class="clear" />
{$footer}
</body>
</html> 


Slider'ın ftpdeki dosyası(data.xml):
PHP Kod:
<?xml version="1.0"?> 
<Banner 
    bannerWidth="950"
    bannerHeight="300"

    textSize="14"
    textColor=""
    textAreaWidth=""
    textLineSpacing="0"    
    textLetterSpacing="-0.5"    
    textMarginLeft="12"
    textMarginBottom="5"
    
    transitionType="1"
    transitionDelayTimeFixed="8" 
    transitionDelayTimePerWord=".5"
    transitionSpeed="8"
    transitionBlur="yes"
    transitionRandomizeOrder="no"    
    
    showTimerClock="yes"
    showBackButton="no"
    showNumberButtons="yes"
    showNumberButtonsAlways="no"
    showNumberButtonsHorizontal="no"
    showNumberButtonsAscending="yes"
    autoPlay="yes"
    
    >
    
    <item image="images/header_1.png" 
        link=""
        target="_blank"
        textBlend="no"></item>

    <item image="images/header_2.png" 
        link=""
        target="_blank"
        textBlend="no"></item>
    <item image="images/header_3.png" 
        link=""
        target="_blank"
        textBlend="no"></item>

</Banner> 


Resim:resim


Teşekkürler.
Cevapla
Bunu Beğenenler:
Sponsor Reklam
Sponsor Reklam

Çevrimdışı Alhambra
 Tarih: 07-09-2015, Saat:20:54
(Son Düzenleme: 07-09-2015, Saat:20:55, Düzenleyen: Alhambra.)
#2
Kod:
<TABLE class=tborder cellSpacing=1 cellPadding=1 border=0><TD>
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0" width="950" height="300" accesskey="950" tabindex="300">
Yukarıda belirttiğiniz kodların içerisinde 950 - 300 - 950  diye ölçüler var. Bunu yükseltip azaltabilirsiniz. Yada ''autopx'' yaparsanızda düzeleceğini umut ediyorum. 

SAYGILARIMLA
Cevapla
Bunu Beğenenler:

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  [1.8] MyBB Dükkan Sistemi nedir? MQASOL 2 64 08-12-2017, Saat:23:31
Son Yorum: MQASOL
  [1.4 - 1.6 - 1.8] mybb den phpkf geçiş rojinam 5 121 06-12-2017, Saat:11:01
Son Yorum: cocobaby
  [1.4 - 1.6 - 1.8] mybb den wordprese geçiş rojinam 10 239 27-11-2017, Saat:10:29
Son Yorum: coderix
  MyBB Google Seo sonrası oluşan cevap verme sorunu ccaptainblack 2 125 22-10-2017, Saat:18:54
Son Yorum: ccaptainblack
  JavaScript ve CSS Kodlarını Kaldır MyBB için çözümü var mı? VenomBoss 3 139 21-10-2017, Saat:15:52
Son Yorum: coderix



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi