MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
yamyamix avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Giriş İndexi Login Sorunu


Sponsor Reklam
media venus

Çevrimdışı yamyamix
 Tarih: 27-09-2012, Saat:08:23
#1
Merhaba,

Websitem:
Kod:
http://www.asalak.org

Ben dün web siteme bir giriş indexi koydum. Yalnız bu indexte login problemi var giriş yapamıyorum. Mozilla ve eski sürüm explorerlarda indexten siteye giriş yapılamamakra. Yalnız chrome'den giriş yapabiliyorum. Siteye eklediğim giriş logini html kodunu aşağıda yayımlıyorum bir eksik var mı? Ya da neden böyle bir problem yaşıyorum?

Kod:
<!-- Start Login Form --><div class="left"><div style="width: 90%; text-align: left; padding: 6px; background-color: rgb(112, 188, 240); border: 2px dotted rgb(176, 169, 106);"><form class="clearfix" id="xpserkan" action="tr/member.php" method="post"><p class="smallfont" style="margin-top: -2px;">Bu Kısımdan Hızlı Bir Şekilde Foruma <b>Giriş</b> İşlemlerini Geçekleştirebilirsiniz..</p><input type="hidden" name="action" value="do_login" /><label class="black" for="username">Kullanıcı Adı:</label><br /><input class="field" type="text" id="nick" name="username" size="23" value="Kullanıcı Adınız.. " onfocus="this.value=''" /><br /><label class="black" for="password">Şifreniz:</label><br /><input class="field keyboardInput" type="password" id="sifre" name="password" size="23" value="şifreniz.. " onfocus="this.value=''" /><br /><label class="black" for="remember"><input type="checkbox" name="remember" id="remember" value="yes" checked="checked" /><acronym title="Bu Seçenek Sayesinde, Sitemize Her Ziyaretinizde Giriş Bilgileriniz Otomatik Olarak Hatırlanacaktır.">Beni Hatırla</acronym></label><div class="clear"></div><span class="canlibuton" onmouseover="this.className='seffaf'" onmouseout="this.className='canlibuton'" /><input type="submit" name="submit" value="Giriş Yap" class="bt_login"></span><a class="lost-pwd" href="member.php?action=lostpw">Şifremi Unuttum?</a></form></div></div><!-- End Login Form -->
Cevapla
Bunu Beğenenler:
Sponsor Reklam
sponsor reklam sponsor reklam

İzinli ebico
 Tarih: 27-09-2012, Saat:09:41
#2
En sondaki

PHP Kod:
href="member.php?action=lostpw">Şifremi Unuttum?</a></form></div></div><!-- End Login Form --> 

<a href="/tr/member.php

olabilirmi?
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı yamyamix
 Tarih: 27-09-2012, Saat:10:04
(Son Düzenleme: 27-09-2012, Saat:10:24, Düzenleyen: yamyamix.)
#3
deniyorum kardeşim bakıyım olacak mı Gülümseme

Yok olmadı yine giriş yapamıyorum olmuyor.. üzgün
Cevapla
Bunu Beğenenler:

İzinli ebico
 Tarih: 27-09-2012, Saat:10:33
#4
Çalışmadığından Eminmisiniz Ben denedim sorunsuz giriş yaptı..
Tarayıcınızdaki çerezleri silip deneyin bi
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı yamyamix
 Tarih: 27-09-2012, Saat:10:59
#5
Mozilla ile mi yaptın
Cevapla
Bunu Beğenenler:

İzinli ebico
 Tarih: 27-09-2012, Saat:11:17
(Son Düzenleme: 27-09-2012, Saat:11:34, Düzenleyen: ebico.)
#6
Evet Mozilla ile giriş yaptım , Chrome , ve iexplore ile yani hepsinide denedim giriş yaptı

__________________________________________________________________________

Ben anasayfadaki indexte üstte bulunun paneli açıp giriş yaptım
sonra normal sitenin kendi dizinindede giriş yaptım diğer tarayıcıları da denedim giriş yaptı
isterseniz başka pc de deneyin veya başka birisine söyleyin bi o denesin.
Bilemiyorum yinede benim anladığım kısım bu kadar. Nasıl - Neydi
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı yamyamix
 Tarih: 27-09-2012, Saat:11:28
#7
yok kardeşim ben çerezleri temizledim yine girmiyor üzgün
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı ByMasteR
 Tarih: 27-09-2012, Saat:13:22
#8
Büyük ihtimal sorun şundan kaynaklanıyor: Sayfa kodlanmış ve ftpye atılmış. htaccess dosyası düzenlemesi yapılmış. fakat mybb çerezleri sayfada yok gözüküyor. Yani sayfa mybb ile alakasız / bağımsız olarak. Bence
Cevapla
Bunu Beğenenler:

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  GoDaddy Domainde NS Sorunu OceanIV 3 273 04-07-2016, Saat:23:21
Son Yorum: OceanIV
Üzgün [1.8] Temada bozukluk , düzeltme ve Editleme sorunu :( ibryvz28 7 412 25-05-2016, Saat:19:14
Son Yorum: DevAdam
  [1.6] Şifremi Unuttum Maili Sorunu ulasyeah 8 2,269 24-02-2016, Saat:00:15
Son Yorum: maskelitursedo
  Localhost PhpMyAdmin Sorunu Phoenix 2 731 04-04-2015, Saat:13:15
Son Yorum: Phoenix
  MyBB Postbit Sorunu Php My Admin Hatası Hayristein 6 1,134 05-08-2014, Saat:20:58
Son Yorum: Hayristein



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi