MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
xrunque avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Gelişmiş Konu Bağlantı Araçları Sorunu


Sponsor Reklam
media venus

Çevrimdışı xrunque
 Tarih: 26-07-2012, Saat:04:34
#1
Arkadaşlar Gelişmiş Konu Bağlantı Araçları nı yükledim fakat internet explorerde sosyal ag resimleri gözükmüyor;

resim

ve link bölümünde konu linki yerine ana sayfa linki gözüküyor bu sorunları nasıl çözebilirim ?
Bunu Beğenenler:
Sponsor Reklam
sponsor reklam sponsor reklam

Çevrimdışı xpserkan
 Tarih: 03-10-2012, Saat:16:23
(Son Düzenleme: 03-10-2012, Saat:16:25, Düzenleyen: xpserkan.)
#2
Linklerdeki sorunun çözümü için şu konudaki anlatımı uygulayın...


Dağınıklık sorunu için konuda ek olarak verilen dosyalardan css kodlarını ekleyin. Css kodlarını eklemediğiniz için kayma/dağınıklık olmuş sizde..

Konu hakkında diğer soru/sorunlarınız için uygulama konusundan devam edebilirsiniz..


Konu Kilit
Bunu Beğenenler:

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  konu açma hakkında soru ? qoksel123 4 1,220 24-11-2014, Saat:16:53
Son Yorum: SvMedeT
  Mybb 1.6.15 Sürümünde Admin Paneli Beyaz Sayfa Sorunu grkm4 2 934 14-09-2014, Saat:18:35
Son Yorum: grkm4
  resim boyutlandırıcı sorunu guveniyorum 4 1,014 10-09-2014, Saat:21:44
Son Yorum: guveniyorum
  Özel Mesaj Alıntı Sorunu LeBeta™ 5 827 02-09-2014, Saat:10:51
Son Yorum: LeBeta™
  [MCTR - 1.6] video sorunu KaTRe 5 921 02-09-2014, Saat:03:38
Son Yorum: KaTRe



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi