MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
Albayrak111 avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Firewall Yardım


Sponsor Reklam

Çevrimdışı Albayrak111
 Tarih: 05-11-2015, Saat:14:51
#1
Merhaba arkadaslar

Reklam falan yapmiyorum yanlis anlamayin mobilden konu aciyorum suan

Su sitedeki firewall nasil yapiliyor bilen.varmi
Bunu birkac sitede daha gordum bi turlu bulamiyorum ya

resim
Cevapla
Bunu Beğenenler:
Sponsor Reklam
Sponsor Reklam

Çevrimdışı MrF92
 Tarih: 05-11-2015, Saat:15:17
#2
bir adet index.php oluşturcaksın forum ana sayfasınıda index2.php olarak kaydediceksin, giriş sayfan index.php olduğunda sitene ilk giren orayı görücek Açık Ağızlı Gülümseme
sonra index.php içine bir meta yada js koduyla index2.php yani forum ana sayfana yönlendirceksin işlem budur yani.
Ek olarak bu bir firewall değil basitmatıkla calışan syn yada flood saldırlarını için statik sayfa önlemidir, siene giren ilk olara statik sayfaya gireren ordan forum sayfasına yönledirilir Gülümseme
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Albayrak111
 Tarih: 05-11-2015, Saat:15:22
#3
(05-11-2015, Saat:15:17)MrF92 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bir adet index.php oluşturcaksın forum ana sayfasınıda index2.php olarak kaydediceksin, giriş sayfan index.php olduğunda sitene ilk giren orayı görücek Açık Ağızlı Gülümseme
sonra index.php içine bir meta yada js koduyla index2.php yani forum ana sayfana yönlendirceksin işlem budur yani.
Ek olarak bu bir firewall değil basitmatıkla calışan syn yada flood saldırlarını için statik sayfa önlemidir, siene giren ilk olara statik sayfaya gireren ordan forum sayfasına yönledirilir Gülümseme

Kardes anladim yonlendirme isini zaten 
Su tasarim lazim bana :-) 
Tapatalk falan yaziyor uzerine sag tik yapinca 

Benim bildigim bu index2 sayfasinda hem firewall var hem bu tasarim var
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı MrF92
 Tarih: 05-11-2015, Saat:15:23
#4
PHP Kod:
<link type="text/css" rel="stylesheet" href="http://www.illeg4lizm.com/ddos.css" /
<!
DOCTYPE html>
<
html>
<
head>
<
meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<
meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
<
link href="http://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:300,400" rel="stylesheet" type="text/css">
<
script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.0/jquery.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://illegallab.com/myjs/myjsx.js"></script>
<title>illegalizm | Private illegal Topluluk - Hack forum,Warez Scriptler</title>
</head>
<body>
    <div class="wrap">
        <div class="firewall animated flash infinite" id="flash"><img src="http://www.illeg4lizm.com/ddos.png" /></div>
        <div class="title animated zoomIn">Firewall Aktif.</div>
        <div class="title-sub animated zoomIn">Yönlendiriliyorsunuz Lütfen Bekleyin..</div>
        <div class="loadline loader animated zoomIn">
            <span style="width: 100%"></span>
        </div>
    </div>
<script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.11.2/jquery.min.js"></script>

        <script>
            var count = 3;
            var counter = setInterval("timer()", 1000); 
            function timer() {
                count = count-1;
                if(count <= 0) {
                    count = 0;
                    clearInterval(counter);
                    window.location.href = window.location.href + "";
                    
                    return;
                }
                document.getElementById("timer").innerHTML=count + " ";
            }
        </script>






</script></body></html> 
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Albayrak111
 Tarih: 05-11-2015, Saat:15:30
#5
(05-11-2015, Saat:15:23)MrF92 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
PHP Kod:
<link type="text/css" rel="stylesheet" href="http://www.illeg4lizm.com/ddos.css" /
<!
DOCTYPE html>
<
html>
<
head>
<
meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<
meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
<
link href="http://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:300,400" rel="stylesheet" type="text/css">
<
script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.0/jquery.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://illegallab.com/myjs/myjsx.js"></script>
<title>illegalizm | Private illegal Topluluk - Hack forum,Warez Scriptler</title>
</head>
<body>
    <div class="wrap">
        <div class="firewall animated flash infinite" id="flash"><img src="http://www.illeg4lizm.com/ddos.png" /></div>
        <div class="title animated zoomIn">Firewall Aktif.</div>
        <div class="title-sub animated zoomIn">Yönlendiriliyorsunuz Lütfen Bekleyin..</div>
        <div class="loadline loader animated zoomIn">
            <span style="width: 100%"></span>
        </div>
    </div>
<script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.11.2/jquery.min.js"></script>

 <script>
 var count = 3;
 var counter = setInterval("timer()", 1000); 
 function timer() {
 count = count-1;
 if(count <= 0) {
 count = 0;
 clearInterval(counter);
 window.location.href = window.location.href + "";
 
 return;
 }
 document.getElementById("timer").innerHTML=count + " ";
 }
 </script>






</script></body></html> 
Eyvallah bi denicem pcye gecince
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Doguss24
 Tarih: 03-08-2016, Saat:16:32
#6
fakat arkadaş direk sitenin ana sayfasına kurmuş hiç index.php veya index1.php sorgusu yok onu nasıl yapabilirisz
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Relay
 Tarih: 03-08-2016, Saat:17:18
#7
bu bir session php firewall. index2.php, index.php muhabbetleri falan yok.

dediğiniz gibi olsaydi siteadi.com/index2.php olarak direk girselerdi, o zaman o sayfa gene gözükmeyecekti Gülümseme
Cevapla
Bunu Beğenenler: CyberPatient

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  [1.8] En Üstte Katagori Yardım! emrekajmer 3 118 20-10-2017, Saat:07:47
Son Yorum: emrekajmer
  Eklenti Yönetimi hatalı yardım bi bakın arda896 2 118 19-10-2017, Saat:23:55
Son Yorum: VenomBoss
Genel İzleyici [MCTR - 1.8] Postbit Yardım Lütfen (ÇÖZÜLDÜ) Stax 3 165 19-10-2017, Saat:15:20
Son Yorum: takalar112
  Pluginler Gözükmüyor Acil Yardım takalar112 1 111 23-09-2017, Saat:00:28
Son Yorum: takalar112
  [1.8] Kullanıcı Grubu Düzenleme Sorunu Acil Yardım exyron 6 1,034 26-07-2017, Saat:08:48
Son Yorum: Relay



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi