MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
murataltanli avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Eklenti Sistemi Yükledim 404 verdi !


Sponsor Reklam
media venus

Çevrimdışı murataltanli
 Tarih: 21-11-2012, Saat:22:14
#1
Eklenti Sistemi Yükledim . Şu İkisini :

TagCloud v1.2
Etiket Sistemi

Ve Sİtede 404 Verdi Hemen İkisinide Kaldırdım Ama Düzelmedi Yardımm ! Nasıl Düzeltirim ??

resim
Cevapla
Bunu Beğenenler:
Sponsor Reklam
sponsor reklam sponsor reklam

Çevrimdışı ßyßurak
 Tarih: 21-11-2012, Saat:22:14
#2
eklentide sorun var sanırım bende yükledim aynısını verdi kaldırdım bende s anırım google seo ile çakılıyor
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı murataltanli
 Tarih: 21-11-2012, Saat:22:18
(Son Düzenleme: 21-11-2012, Saat:22:23, Düzenleyen: murataltanli.)
#3
İkisinide Aktiflikten Kaldırdım Yine Olmadı

Yardım !!
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı SvMedeT
 Tarih: 21-11-2012, Saat:23:24
#4
Kaldırın hocam bence çözebiliriz belki ama başka hatalarda biliyorum eklenti ile.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

İzinli Mısırga
 Tarih: 21-11-2012, Saat:23:26
#5
google seo eklentisini yeniden kurmayı deneyin
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı SvMedeT
 Tarih: 21-11-2012, Saat:23:28
#6
(21-11-2012, Saat:23:26)Mısırga Adlı Kullanıcıdan Alıntı: google seo eklentisini yeniden kurmayı deneyin

Yok hocam herkeste var bende ekledim aynısı oldu ama seo 1.6.4 yükseltin sorun düzelebilir belki.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

İzinli Mısırga
 Tarih: 21-11-2012, Saat:23:33
#7
(21-11-2012, Saat:23:28)NiqoTin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yok hocam herkeste var bende ekledim aynısı oldu ama seo 1.6.4 yükseltin sorun düzelebilir belki.

belki bozmuştur eklentiyi siz yeniden kurmayı denediniz mi?
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı SvMedeT
 Tarih: 21-11-2012, Saat:23:35
#8
Bende eklemiştim hatalıydı. Kaç defa denedim. Sonra @ByBurak hocamda eklemişti ondada aynı hata oldu. ayreten başka sitedede kendim denedim. Sorunlu. MyBB'dede belirtmiştim ama ne oldu bilmiyom.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Üzgün Mybb Yedek Yükledim 9bin Üye Var Fakat 1 Üye Olarak Gösteriyor CixBurak35 2 599 26-07-2014, Saat:12:21
Son Yorum: CixBurak35
  Bölüm moderatörünü gösteren eklenti ? KJ Sawka 2 750 07-05-2014, Saat:14:55
Son Yorum: KJ Sawka
  Etiket sistemi kaldırma bylejyoner 0 633 04-12-2013, Saat:18:24
Son Yorum: bylejyoner
  Eklenti Kurma strike35 4 1,031 30-11-2013, Saat:00:41
Son Yorum: strike35
Star - Yıldız MYBB Rep Sistemi Hatası , Forumumda Rep Verilmiyor. TheCameZ 1 1,152 16-11-2013, Saat:00:46
Son Yorum: Smyrna35



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi