MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
Smyrna35 avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Editördeki düzenleme yeri kayboldu


Sponsor Reklam
media venus

Çevrimdışı Smyrna35
 Tarih: 20-01-2013, Saat:02:04
(Son Düzenleme: 20-01-2013, Saat:02:05, Düzenleyen: Smyrna35.)
#1
Web site Site Adresi :
Kod:
http://forum.tekno-turkey.com
Versiyon MyBB Sürümü : 1.6.9
Hata-Sorun Sorun açıklaması : Yeni konu açarken editörde kalın italic vb. butonlar yok.
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü : resim
Cevapla
Bunu Beğenenler:
Sponsor Reklam
sponsor reklam sponsor reklam

Çevrimdışı KaanGundovan
 Tarih: 20-01-2013, Saat:02:29
#2
Headerinclude şablonunu sıfırlamanız lazım hocam.

Admin Paneli > Şablonlar (Sol menü) > Kullandığını temanın şablonları > headerinclude şablonlar > headerinclude
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Smyrna35
 Tarih: 20-01-2013, Saat:02:42
#3
orayı silersem forumda gidiyor.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı KaanGundovan
 Tarih: 20-01-2013, Saat:04:13
#4
Silmeyin hocam. Bir tane default tema yükleyin veya default temanın oradaki kodlarını alın, kendi kodlarınızla değişin demek istedim.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Smyrna35
 Tarih: 20-01-2013, Saat:04:25
#5
onu denedim gene olmadı ama başka tema kullanırken çalışıyor sadece şuanki temada sıkıntı var sorun nerde anlayamadım.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı KaanGundovan
 Tarih: 20-01-2013, Saat:04:48
#6
Hocam onun çözümü o kodları değiştirmek diye biliyorum. Aynı sorun banada olmuştu ben öyle düzeltmiştim. Kusura bakmayın bilgim bu kadar. Size kolay gelsin.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı SvMedeT
 Tarih: 20-01-2013, Saat:12:29
#7
Default temada deneyin sorun default temadada varmı diye. Ayrıca tema ayarlarından editör panel temasınıda değiştirmeyi deneyin.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Smyrna35
 Tarih: 20-01-2013, Saat:12:55
#8
tüm temalarda çalışıyor ama sadece şuan kullandığım temada sorun var
Cevapla
Bunu Beğenenler:

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  [MCTR - 1.6] [ÇÖZÜLDÜ]Admin Paneli Kayboldu Erencrw 13 1,748 17-07-2014, Saat:23:55
Son Yorum: B-S-A
  Hızlı Düzenleme Ve Son Düzenlenen Hk. Kiliza 10 1,267 05-06-2014, Saat:20:09
Son Yorum: usameavci
  [MCTR - 1.6] Header Düzenleme Hasan2521 3 934 21-04-2014, Saat:01:29
Son Yorum: SvMedeT
  [MCTR - 1.6] admincp şifremi unuttum yeri qavse 4 635 16-01-2014, Saat:20:05
Son Yorum: qavse
  google seo forum isimleri düzenleme skytr 4 895 11-12-2013, Saat:12:22
Son Yorum: Poison41



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi