MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
ArseniC avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Destek Sitesi açmayı düşünüyorum


Sponsor Reklam
media venus

İzinli ArseniC
 Tarih: 14-02-2013, Saat:13:33
(Son Düzenleme: 14-02-2013, Saat:13:36, Düzenleyen: ArseniC.)
#1
Arkadaşlar Hergün Yeni bir destek sitesi açılıyor ben elimdeki domain i kullanarak destek sitesi yapmaya karar verdim sizce açmalımıyım yoksa devam etmelimiyim
PHP Kod:
www.forumshell.com 
site adı da uygun destek sitesi acmaya genel bir destek sitesi de ben patlatayım ne dersiniz ?
yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar...
Cevapla
Bunu Beğenenler:
Sponsor Reklam
sponsor reklam sponsor reklam

Çevrimdışı Smyrna35
 Tarih: 14-02-2013, Saat:18:04
#2
hocam açılabilir genel bir destek sitesi mi yapacaksınız.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

İzinli ArseniC
 Tarih: 15-02-2013, Saat:10:59
#3
aynen genel destek sitesi acacam resmi sitenin konularını paylasmayı dusunuyorum
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı LiBeRtY
 Tarih: 16-02-2013, Saat:00:31
#4
Hocam kendiniz diyorsunuz zaten ''Hergün Yeni bir destek sitesi açılıyor'' diye.

O halde sizde yapılmamış birşey düşünüp ona odaklanırsanız inanın ki daha büyük bir site ortaya çıkmış olur.

Ama yinede ben destek sitesi açmak istiyorum derseniz o halde sizin sitenizi diğerlerinden ayıracak çok iyi bir özellik bulun öyle açın.
Cevapla
Bunu Beğenenler: xpserkan , ArseniC , Smyrna35

İzinli ArseniC
 Tarih: 16-02-2013, Saat:10:40
#5
haklısın ama ben destek sitesi acarken yani mybb vbulletin gibi tam destek değil resmi sitelerin genel eklentilerini paylasıp destek değil script dağıtımı tema paylasımı yapacağım yani söyle ki benim kızdığım nokta sudur aacıyorsun mybb destek sitesi acıyorsun yarım yamalak yalnıs bilgi vererek kişileri yanıltıyorsun ama benim yapacağım proje mybb destek veya bilmem ne destek değil script dağıtımı mybb nin resmi sürümünü güncellemesini enfazla yapacağım kurulumu ama sorunlar da asla kolay kolay yardımcı olmam anlamadığım dan değil az çok iyi bilirim php dilini mybb vbulletin den de cok iyi anlarım hatalarını cözerim ama dediğim gibi bu iş benim değil sizlerin işi beni ilgilendirmiyor desteği siz yapın ki ben veya benim gibilere ihtiyac olmasın bosuna ben sadece script dağıtımı eklenti paylasımı yapacağım ... sanırım anlatabildim
Cevapla
Bunu Beğenenler: LiBeRtY , Smyrna35

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Yıldırım - Şimsek Güvenilir, İyi , Sağlam Bir Hosting Sitesi Aıyorum Dead 12 2,098 31-08-2014, Saat:20:27
Son Yorum: Dead
  Destek.Mybb.Com.TR Lütfen Içeri! AllenBeKo 10 1,890 22-09-2012, Saat:18:47
Son Yorum: ßyßurak



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi