MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
xxcemalxx avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Cevap Gönderilmiyor


Sponsor Reklam
media venus

Çevrimdışı xxcemalxx
 Tarih: 29-07-2012, Saat:15:41
(Son Düzenleme: 29-07-2012, Saat:18:44, Düzenleyen: xxcemalxx.)
#1
Web site Site Adresi : hileportalim.net.tc
Versiyon MyBB Sürümü :1.6.8[SonSürüm Burdan indirdim]
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler :Resmini vereyim resim
Hata-Sorun Sorun açıklaması : Mesaj Gönderilmiyor[Sadece 1.üye Gönderebiliyor Oda Ben] Kendime Yeni Kullanıcı Açtım oda Gönderemedi Yükleniyor Yazısı Çıkıyor Dahada Birşey Olmuyor Cevap Mevap Yok Lütfen Yardım Edin
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü : Gösteremem
Sorunun Başlama Tarihi:28.07.2012 Admin Klasörünü isimini değiştirmemle alaka yok yani dün olan bi olay.!
___
Sorunun Çözümü: Arkadaşlar Öncelikle ßurak Arkadaşımıza Çok Teşekkür Ediyorum Emeği İçin Gülümseme Ilk Once Temayı Değiştirmeyi Deneyin[ßurakın Önerisi]
Olmadı ise Bu Yolu Takip Ediniz
Admin KP->Ayarlar->Genel Ayarlar->Tüm Eklentileri Devre Dışı Bırak[Evet]
Sonra Bİrdaha Deneyiniz Olursa Eğer Akismet Açık Olabilir Kapatıp Deneyiniz Eğer Yine Olmadıysa Tüm Eklentileri Deneyiniz Gülümseme
Bunu Beğenenler:
Sponsor Reklam
sponsor reklam sponsor reklam

Çevrimdışı ßyßurak
 Tarih: 29-07-2012, Saat:16:55
#2
hangi temayı kullanıyorsunuz bide farklı tema ile deneyin
Bunu Beğenenler: xxcemalxx

Çevrimdışı xxcemalxx
 Tarih: 29-07-2012, Saat:18:29
#3
Malesef Tüm Temalarla Denedim Kullandığım Temanın Adı:Apart Night
3 Tema Daha Barındırıyorum:
Black Star
Apart Red
Pro Navy
Eskiden Böyle Bir Sorunum Yoktu Nedense Şimdi Oldu Lütfen Yardım Edin Gülümseme
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı ßyßurak
 Tarih: 29-07-2012, Saat:18:37
#4
gelişmiz hızlı cevap eklentisinni kurun.. deneyin
Bunu Beğenenler: xxcemalxx

Çevrimdışı xxcemalxx
 Tarih: 29-07-2012, Saat:18:40
#5
Kardeş Genel ayarlardan tüm eklentileri kapat yaptım sorun çözüldü acaba hangi eklentiyi kapatmam lazım+hızlı cevap ile mantıkı yok gelişmiş yapıncaada aynı sorun busefer ekran beyaz oluyor
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı ßyßurak
 Tarih: 29-07-2012, Saat:18:41
#6
google seo ayarlarını tam yapmamışınız ondan kaynaklanabilir
Bunu Beğenenler: xxcemalxx

Çevrimdışı xxcemalxx
 Tarih: 29-07-2012, Saat:18:41
#7
Sorunu çözdüm akismet yüzünden onu kapatıp tüm eklentileri açtım oldu emeğin için sağol yanlız konu açık kalsın bence baskalarında olabilir bu sorunu
Bunu Beğenenler:

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hizli Cevap yardım likev1 8 1,365 21-05-2014, Saat:20:48
Son Yorum: likev1
  Hizli cevap bölümünü genisletme yardim 3RROR 2 670 12-01-2014, Saat:03:56
Son Yorum: 3RROR
  Hizli Cevap Calismıyor freezmen 10 1,231 21-09-2013, Saat:17:05
Son Yorum: freezmen
Üzgün [1.6] Hızlı Cevap Sorunu pcailesicom 5 693 03-09-2013, Saat:15:33
Son Yorum: Smyrna35
  Konuya Cevap Yazamıyorum. Hata Veriyor SkySwich 4 770 10-07-2013, Saat:22:14
Son Yorum: Remzi0068



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi