MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
gokberk89 avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

Böyle Nasıl Yapacağım?


Sponsor Reklam
media venus

Çevrimdışı gokberk89
 Tarih: 21-04-2013, Saat:21:53
#1
Web site Site Adresi : http://www.frmdepo.com
Versiyon MyBB Sürümü : 1.6.9
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler : ÇOK FAZLA HATIRLAMIYORM.
Hata-Sorun Sorun açıklaması : Böyle bir Oval şeklinde mausla geldiğinde büyüyp gelmediğinde büyümemesini istediğim birşey. çok hoşuma gitti. istediğim resimde bu.
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü :
resim



destek verilirse çok memnun kalırım

iyi forumlar.
Cevapla
Bunu Beğenenler:
Sponsor Reklam
sponsor reklam sponsor reklam

Çevrimdışı Feyz
 Tarih: 21-04-2013, Saat:22:01
(Son Düzenleme: 21-04-2013, Saat:22:04, Düzenleyen: Feyz.)
#2
admin panel =>> temalar şablonlar =>> şablonlar =>> temanız =>> forumbit şablonlar =>> forumbit_depth2_cat =>>

bul =>>
Kod:
<td class="{$bgcolor}" valign="top">
<strong><a href="{$forum_url}">{$forum['name']}</a></strong>{$forum_viewers_text}<div class="smalltext">{$forum['description']}{$modlist}{$subforums}</div></td>
değiş =>>
Kod:
<td class="trow1 assd" onclick="location.href='{$forum_url}'" style="cursor:pointer; "><a href="{$forum_url}">
<strong>{$forum['name']}</strong></a>{$forum_viewers_text}<div class="smalltext">{$forum['description']}{$modlist}{$subforums}</div></td>

admin panel =>> temalar şablonlar =>> temalar =>> temanız =>> global.css =>> gelişmiş düzenleme =>> en sona ekle =>>

Kod:
.assd:hover a {color:#E01B6A; font-size:16px;}

.assd:hover {
-moz-box-shadow: 0 0 5px 15px #888;
-webkit-box-shadow: 0 0 15px 5px#888;
box-shadow: 0 0 15px 5px #888;
  z-index: 2;
}

eğer olmazsa, forumbit_depth2_forum için de aynısını uygulayın.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı ßyßurak
 Tarih: 21-04-2013, Saat:22:05
(Son Düzenleme: 21-04-2013, Saat:22:07, Düzenleyen: ßyßurak.)
#3
Yönetim panelinden: Şablon & Stil > Şablonlar > Temanız'a (tıklayın) > Forum Bit Şablonlar > forumbit_depth2_forum' u açıp aşağıdaki kodu buluyoruz;


Kod:
<td class="{$bgcolor}" valign="top">

Alttaki İle Değiştiriyoruz

Kod:
<td colspan="3" class="trow1 hoverefk" valign="top">

Son Olarakta Globall.css'ye Alttaki Kodu Ekleyiniz.


Kod:
.hoverefk:hover a {color:#E01B6A; font-size:16px;}

.hoverefk:hover {
-moz-box-shadow: 0 0 5px 15px #888;
-webkit-box-shadow: 0 0 15px 5px#888;
box-shadow: 0 0 15px 5px #888;
  z-index: 2;
}


Buna Benzer Bir Tane Daha Bulunmakta bence bu daha hoş

Kod:
http://tr.temacim.com/konu-mybb-kategori-mouseover-efekti.html
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı gokberk89
 Tarih: 21-04-2013, Saat:22:06
#4
Hocam biraz battı?

http://www.frmdepo.com
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı ßyßurak
 Tarih: 21-04-2013, Saat:22:08
#5
(21-04-2013, Saat:22:06)gokberk89 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam biraz battı?

http://www.frmdepo.com

Yönetim panelinden: Şablon & Stil > Şablonlar > Temanız'a (tıklayın) > Forum Bit Şablonlar > forumbit_depth2_forum' u açıp aşağıdaki kodu buluyoruz;


Kod:
<td class="{$bgcolor}" valign="top">

Alttaki İle Değiştiriyoruz

Kod:
<td colspan="3" class="trow1 hoverefk" valign="top">

Son Olarakta Globall.css'ye Alttaki Kodu Ekleyiniz.


Kod:
.hoverefk:hover a {color:#E01B6A; font-size:16px;}

.hoverefk:hover {
-moz-box-shadow: 0 0 5px 15px #888;
-webkit-box-shadow: 0 0 15px 5px#888;
box-shadow: 0 0 15px 5px #888;
  z-index: 2;
}


Buna Benzer Bir Tane Daha Bulunmakta bence bu daha hoş

Kod:
http://tr.temacim.com/konu-mybb-kategori-mouseover-efekti.html


bunu deneyin.
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı gokberk89
 Tarih: 21-04-2013, Saat:22:09
#6
Hocam ayarlar oynuyor ya :S
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Feyz
 Tarih: 21-04-2013, Saat:22:10
#7
bence colspan 3 olmamalı, dediğim gibi denermisiniz
Cevapla
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı gokberk89
 Tarih: 21-04-2013, Saat:22:12
#8
yok hocam öylede bozuldu :S
Cevapla
Bunu Beğenenler:

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  [1.8] thead sorununu nasıl duzeltirim erdal038 6 1,166 14-06-2015, Saat:15:40
Son Yorum: ReDMaD
  Özel url nasıl oluyor Laplap 3 956 11-09-2014, Saat:19:57
Son Yorum: Laplap
SSS Sitemdeki Tarayıcı İkonunu Nasıl Değiştiririm ? PowerTeam 3 1,122 01-09-2014, Saat:23:57
Son Yorum: BlackCat
  [ÇÖZÜLDÜ]Bunu nasıl kaldırırım? ard26tr 5 966 17-07-2014, Saat:13:29
Son Yorum: fast
  [1.6] Donation Page Sayfasına Nasıl Gidilir Qarizmaxws 3 1,057 03-05-2014, Saat:11:32
Son Yorum: 1st4n6uL



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi