MyBBDepo - Türkiyenin MyBB Deposu Forumuna Hoşgeldiniz
Eğer sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, lütfen öncelikle Forum Kurallarını okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzdan yararlanamazlar.
Eğer zaten kayıtlı kullanıcı iseniz, lütfen kullanıcı adınız ve şifreniz ile, Giriş yapınız. (Sitemize üyelik ücretsizdir).
onurolcay avatar
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy

Alıntı yaparken boş editör


Sponsor Reklam
media venus

Çevrimdışı onurolcay
 Tarih: 09-01-2014, Saat:18:56
(Son Düzenleme: 09-01-2014, Saat:18:58, Düzenleyen: onurolcay.)
#1
Aşağıdaki videoda görüldüğü üzere alıntı yapamıyorum.




Bunu Beğenenler:
Sponsor Reklam
sponsor reklam sponsor reklam

Çevrimdışı Remzi0068
 Tarih: 09-01-2014, Saat:19:12
(Son Düzenleme: 09-01-2014, Saat:19:14, Düzenleyen: Remzi0068.)
#2
Hocam, newreply Sablonunun icerigini buraya ekleyin, bir bakalim. Ayrica kullanmis oldugunuz ceviriyi degistirmenizi tavsiye ediyorum. Indirmis oldugunuz sitenin paketi calintidir ve yanlizca telif linki degistirilmistir. Türkce Paket mybbdestek sitesine aittir.

Kanit:
resim
Bunu Beğenenler: Smyrna35 , onurolcay

Çevrimdışı onurolcay
 Tarih: 09-01-2014, Saat:19:33
#3
(09-01-2014, Saat:19:12)Remzi0068 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam, newreply Sablonunun icerigini buraya ekleyin, bir bakalim. Ayrica kullanmis oldugunuz ceviriyi degistirmenizi tavsiye ediyorum. Indirmis oldugunuz sitenin paketi calintidir ve yanlizca telif linki degistirilmistir. Türkce Paket mybbdestek sitesine aittir.

Kanit:
resim

Türkçe çeviri Mybbgrup olarak değiştirilmiştir uyardığınız için teşekkürler ayrıca;

Newreply şablonu


Kod:
<html>
<head>
<title>{$lang->post_reply_to}</title>
{$headerinclude}
<script type="text/javascript" src="jscripts/post.js?ver=1400"></script>
</head>
<body>
{$header}
{$preview}
{$maximageserror}
{$attacherror}
{$reply_errors}
<form action="newreply.php?tid={$tid}&amp;processed=1" method="post" enctype="multipart/form-data" name="input">
<input type="hidden" name="my_post_key" value="{$mybb->post_code}" />
<table border="0" cellspacing="{$theme['borderwidth']}" cellpadding="{$theme['tablespace']}" class="tborder">
<tr>
<td class="thead" colspan="2"><strong>{$lang->post_new_reply}</strong></td>
</tr>
<tr>
<td class="tcat" colspan="2"><span class="smalltext"><strong>{$lang->reply_to}</strong></span></td>
</tr>
{$loginbox}
<tr>
<td class="trow2" width="20%"><strong>{$lang->post_subject}</strong></td>
<td class="trow2"><input type="text" class="textbox" name="subject" size="40" maxlength="85" value="{$subject}" tabindex="1" /></td>
</tr>
{$posticons}
<tr>
<td class="trow2" valign="top"><strong>{$lang->your_message}</strong><br />{$smilieinserter}</td>
<td class="trow2">
<textarea id="message" name="message" rows="20" cols="70" tabindex="2" >{$message}</textarea>
{$codebuttons}
{$multiquote_external}
</td>
</tr>
<tr>
<td class="trow1" valign="top"><strong>{$lang->post_options}</strong></td>
<td class="trow1"><span class="smalltext">
{$option_signature}
{$disablesmilies}
</span></td>
</tr>
{$modoptions}
{$subscriptionmethod}
{$captcha}
</table>
{$attachbox}
<br />
<div align="center"><input type="submit" class="button" name="submit" value="{$lang->post_reply}" tabindex="3" accesskey="s" />  <input type="submit" class="button" name="previewpost" value="{$lang->preview_post}" tabindex="4" />{$savedraftbutton}</div>
<input type="hidden" name="action" value="do_newreply" />
<input type="hidden" name="replyto" value="{$replyto}" />
<input type="hidden" name="posthash" value="{$posthash}" />
<input type="hidden" name="attachmentaid" value="" />
<input type="hidden" name="attachmentact" value="" />
<input type="hidden" name="quoted_ids" value="{$quoted_ids}" />
<input type="hidden" name="tid" value="{$tid}" />
{$editdraftpid}
</form>
{$forumrules}
{$threadreview}
{$footer}
</body>
</html>
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı Remzi0068
 Tarih: 09-01-2014, Saat:19:36
#4
sablon'da bir sorun görünmüyor, kullandiginiz sürümün paketini indirip icerisinde bulunan newreply.php dosyasini tekrar yükleyin.
Bunu Beğenenler: onurolcay

Çevrimdışı thekara46
 Tarih: 09-01-2014, Saat:19:40
#5
Bide şunu deneyin..
Postbit Sablon>postbit_quote yi bul ordan orjinale çevirde.

not: önceden kodun yedeğini alın
Bunu Beğenenler: onurolcay

Çevrimdışı onurolcay
 Tarih: 09-01-2014, Saat:20:03
#6
(09-01-2014, Saat:19:40)thekara46 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bide şunu deneyin..
Postbit Sablon>postbit_quote yi bul ordan orjinale çevirde.

not: önceden kodun yedeğini alın

Teşekkür ederim düzeldi.

Ayrıca Remzi sizede teşekkür ederim ilginiz için.
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı thekara46
 Tarih: 09-01-2014, Saat:20:18
#7
önemli deil
Bunu Beğenenler:

Çevrimdışı xpserkan
 Tarih: 09-01-2014, Saat:20:27
#8
Bu sorunun nedenine açıklık getirelim ve konu arşive alalım.

MyBB 1.6.10 sürümü ile beraber yeni gelen bir fonksiyon kodu değişiminden kaynaklanıyor. Bunun için 1.6.10 sürümünde değişen şablon kodları ve tema güncelleme konusu açmıştım fakat, konuyu pek fazla dikkate alan olmuyor ve eski temalar üzerinden edit yaparak yeni temalar üretmeye devam ediliyor. Durum bu şekilde oluncada değişen şablon kodları ile güncellenmeyen temalar farklı arayüz ile sadece tema sürümü yükseltilip yeni tema yaptım deyip piyasaya sürenlerin en büyük hatası ve sizlerinde midesinin ufak şeylerden dolayı bulanmasına neden oluyor.

Peki bu sorundaki değişen kod nedir ona bakalım, Alıntı buton kodunun;

Eski hali:
Kod:
<a href="newreply.php?tid={$tid}&amp;pid={$post['pid']}">

Yeni hali:
Kod:
<a href="newreply.php?tid={$tid}&amp;replyto={$post['pid']}">

Ayrıca bakınız, 1.6.10 sürümünden itibaren değişen şablon kodları;

Konu Kilit + Arşiv
Bunu Beğenenler: Remzi0068

 


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Özel Mesaj Alıntı Sorunu LeBeta™ 5 824 02-09-2014, Saat:10:51
Son Yorum: LeBeta™
  [MCTR - 1.6] Alıntı Sorunu #Arawn 4 695 12-03-2014, Saat:03:26
Son Yorum: #Arawn
Bigi [1.6] Merhabalar Alıntı butonu çalışmıyor yardım edin lütfen alpdagli93 0 659 01-12-2013, Saat:15:46
Son Yorum: alpdagli93
  sıfır kurulum yaparken eksik kuruyor ronesans 4 744 15-09-2013, Saat:15:35
Son Yorum: ronesans
  Alıntı yapma sorunu baroooooos 5 989 10-09-2013, Saat:21:11
Son Yorum: Smyrna35



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi