(05-09-2014, Saat:17:11)BozKURTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(05-09-2014, Saat:17:04)EmreKarakaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba
Öncelikle dediklerinize katılmıyorum.Nedenleri ise ;
- Google Seo stabil olarak çalışmakta.Bunu eklentinin yapımcısı belirtmiştir.
- Eklentilerin ajaxla çalışmayanları sorunsuz bir şekilde çalışmakta.Ajax ile çalışanlarıda ekip olarak güncelleyip size sunuyoruz.
- 1.8 temasını 1.6 sürümde kullanmanız çok zor.Aynı görünümü elde edersiniz ama js çalışan her yer sorun verecektir.
- Sql yedekleri sadece konu ve üyeleri almaz.Sizin admin loglarınızı , rep kayıtlarını , konu ve yorumları , üyeleri , üyelerin log kayıtlarını , özel mesajları , spiderleri ,forum ayarları ve daha bir çok ayarları yedekler.Lütfen bilmeden konuşmayalım
Ben bilip bilmeden konuşmam yaşadığımı söylerim 5 defa aynı sorunu yaşadım ve herkestede var bu sorun eklenti derken hani gösterin bana kaçtane eklenti yapıldı 1.8'e.
Sqller hata veriyor 180 mb sqldemi yalancı ?
Hocam teknoloji bu, elbet olacak hatalar.. sizde hata verdi diye herkes te hata vermiyor ya
Suçu MyBB'ye atmak yerine biraz da kendinizde arayın hatayı , belki de bildiğiniz bir şeyi bile yanlış yapıyor olabilirsiniz..