(04-09-2014, Saat:16:11)NY.Net Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evet biliyorum bu nedenle erteledim onu anlatmak için evde olursam daha rahat olucağım. Bu eklenti yerine şimdi prostats eklentisini çevirdim 3-5 satır yeri kaldı sonra paylaşıma sunacağım.(04-09-2014, Saat:15:32)Smyrna35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Facebook ile bağlan eklentisi çevriliyor..
Edit: Yarısı çevrilmiştir ve çeviri işlemi sona ermiştir. Uygulama vs oluşturulacağı için evde devam edilicektir.
hocam facebook ile bağlan konusunda bir sıkıntı var developer kısmında ayar eklentiyi paylaşırken bunuda anlatın millete yoksa aktif olmuyor.Biliyorsunuz diye tahmin ediyorum.
(04-09-2014, Saat:16:17)mucotr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu çeviri olaylarının takibinin yanında birde mevcut mods'da ki çevirisini tamamlanan eklentileri listelersek konunun tam anlamı ile amacına ulaşacağını düşünüyorum.Evet haklısın ama çevrilen eklentileri mybbdepo.com adresinden göreceklerini düşünüp yazmakla uğraşmadım. Konudaki eksikleri hep beraber düzenlersek sabit bir konuda yapabiliriz. Eklenti çevirim bitsin konuyuda dediğiniz gibi düzenleyeceğim.
Edit: Prostats çevirisi tamamlanmıştır yarın veya akşam paylaşılacaktır.