(28-08-2014, Saat:17:13)KaptaN_38 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: anlaşılan baya iş çıkacak serkan abi tüm emeği geçen herkese şimdiden teşekkürlerbu arada serkan abi bir şey sormak istiyorum sen veya mctr ekibindeki abilerim kardeşlerim sürüm çıktıktan bir süre sonra bütün işlemleri ve site bakımını ücretli olarak site sahiplerine sunmayı düşünürmüsünüz aklımda öyle gezdiyiroumda , madem o kadar emeğim var sitemde güvenli ellerin yapmasını daha çok isterim iş ayrı abilik kardeşlik ayrı bu arada unutmadan
Tabi bunu için eğer istenilirse ben veya diğer ekip ardaşlarım gerekli geçiş/güncelleme ve bakım işlerini özel olarakta yapıyoruz. Eğer bana yaptıracaksanız şimdiden söyleyeyim 1.8 için müşteri listem bir hayli şişmiş durumda, yani sıranızın gelmesini beklemeye razı iseniz sizide listeme eklerim veya diğer ekip arkadaşlarımdan birine ulaşabilirsiniz.

bu arada serkan abi bir şey sormak istiyorum sen veya mctr ekibindeki abilerim kardeşlerim sürüm çıktıktan bir süre sonra bütün işlemleri ve site bakımını ücretli olarak site sahiplerine sunmayı düşünürmüsünüz aklımda öyle gezdiyiroumda , madem o kadar emeğim var sitemde güvenli ellerin yapmasını daha çok isterim iş ayrı abilik kardeşlik ayrı bu arada unutmadan