(15-08-2014, Saat:18:24)TShujin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bence bu sürümde Prototype'tan jQuery'e geçmeleri bile büyük bir yenilik. Çakışmalardan illallah geldi artık. Ayrıca @Machine hocam Harajuju sitesi 1.8 çıkmadan baya bir önce de vardı, yani 1.8'e gerek yok yapan her türlü yapıyor
Çok kızdım

İlk sayfayı okuyup, bunları yazacaktım ki biri benden önce davranmış

(15-08-2014, Saat:19:32)Machine Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(15-08-2014, Saat:18:24)TShujin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bence bu sürümde Prototype'tan jQuery'e geçmeleri bile büyük bir yenilik. Çakışmalardan illallah geldi artık. Ayrıca @Machine hocam Harajuju sitesi 1.8 çıkmadan baya bir önce de vardı, yani 1.8'e gerek yok yapan her türlü yapıyorHa ben onu bilmiyorum üsame hocamda resmi site referans olarak bu siteleri gösteriyor daanasayfada ki slider'ına bakarsanız orada vermiş harajuju referans olarak gösteriliyor
Harajuju ve bir kaç siteyi daha önce blogda incelemişlerdi, böyle bir şey bekliyordum bende. Umarım bu tanıtım olayı için ayrı bir sayfa hazırlanır. Üzerinde durulunacak bir konu.

anasayfada ki slider'ına bakarsanız orada vermiş harajuju referans olarak gösteriliyor