Evet değişmiyor, o zaman şablonlardan deneyelim,
Admin KP
Tema ve Şablonlar
Şablonlar
Temanız
Forum Bit Şablonlar
forumbit_depth1_cat
Yukarıdaki kodları bulun ve
aşağıdakilerle değiştirin
Bir de böyle deneyelim...
Daha başka bir yolu var mı bilmiyorum...
Renk beyaz olarak ayarladım.
Not: "Yorumlar" kısmı ile ilgili hata yapmışım, düzelttim.
Admin KP
Tema ve Şablonlar
Şablonlar
Temanız
Forum Bit Şablonlar
forumbit_depth1_catKod:
<td class="tcat" colspan="2"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_forum}</strong></span></td>
<td class="tcat" width="85" align="center" style="white-space: nowrap"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_threads}</strong></span></td>
<td class="tcat" width="85" align="center" style="white-space: nowrap"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_posts}</strong></span></td>
<td class="tcat" width="200" align="center"><span class="smalltext"><strong>{$lang->forumbit_lastpost}</strong></span></td>Yukarıdaki kodları bulun ve
aşağıdakilerle değiştirin
Kod:
<td class="tcat" colspan="2"><span class="smalltext"><strong><font color="#ffffff">{$lang->forumbit_forum}</font></strong></span></td>
<td class="tcat" width="85" align="center" style="white-space: nowrap"><span class="smalltext"><strong><font color="#ffffff">{$lang->forumbit_threads}</font></strong></span></td>
<td class="tcat" width="85" align="center" style="white-space: nowrap"><span class="smalltext"><strong><font color="#ffffff">{$lang->forumbit_posts}</font></strong></span></td>
<td class="tcat" width="200" align="center"><span class="smalltext"><strong><font color="#ffffff">{$lang->forumbit_lastpost}</font></strong></span></td>Bir de böyle deneyelim...
Daha başka bir yolu var mı bilmiyorum...
Renk beyaz olarak ayarladım.
Not: "Yorumlar" kısmı ile ilgili hata yapmışım, düzelttim.