(29-07-2014, Saat:00:28)Machine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,
Öncelikle ellerine sağlık Üsame hocam çok güzel olmuş. Dizi ve film scripti olarakta kullanılabilir, imdb kısmı eklenebilir scripte yani animeyi izlenilecek olan sayfada bir alan oluşturulup o alan içinde imdb bilgilerini gösterebilir kullanıcı.
WP ile entegre edilirse içerik girme ve seo vs gibi ayarla uğraşmadan wordpress altyapısıyla kullanılabilir. Anime listesi kısmınıda çok beğendim, banada bir fikir verdiniz açıkcası bende oraya benzer birşey yapmayı düşünüyordum kendi sitem için ama aklımda birşey yoktu bunu gördükten sonra oluştu kafamda bir taslak![]()
Ellerinize sağlık,kolay gelsin,iyi bayramlar
Çok sağol hocam yorumlar için. Herhangi bir sistemin tabanını kullanmayı düşünmüyorum, zaten laravel fw'sini kullandığım için pek de mümkün gözükmüyor. Linkler otomatik olarak sef link zaten. Sayfalardaki title description kısımlarını falanda sayfa içeriğine göre yazdıracağım. Sayfadaki link ve img etiketlerinde alt title gibi kısımlarda da sorun çıkacağını sanmam. İmdb kısmını kesinlikle ekleyeceğim, açıkçası aklımın ucundan bile geçmemişti
Hatta serileri eklerken kolaylık olsun diye bilgileri direk imdb, myanimelist gibi sitelerden de çektirebilirim 
Eğer liste kısmını forumda konu şeklinde düşünüyorsanız yardımcı olabilirim, mykod ve jquery ile rahatlıkla benzeri bir şey yapılabilir