(26-07-2014, Saat:14:14)Reyizz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(26-07-2014, Saat:14:07)SkullzDe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(26-07-2014, Saat:14:05)Reyizz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İnsanların şevkini kırmamak gerek. Herşey hayal etmekle başlar. Ülkemizdeki gençlerin umutsuz ve karamsar olmasının sebebi özgüvenlerinin bu tür tavırlarla kırılmasıdır. Desteklemek gerek. Cesaretlerini kırmak yerine yüreklendirmek gerek.
Hocam Çocuk Bildiğin Hırsızlık Yapıyor Biz Bunun Önünü Açarsak , Heralde Yarın Bir gün Bizim Evimizi Soyar Felan MaazAllah
İçeriklerinin çalıntı ya da özgün olduğuna bakmadım. Sadece slogana yapılan eleştiriler ile ilgili içinden geçenleri yazdım. Zamanla içerik kopyalamamayı da öğrenirler. kopya içeriklerin fayda getirmeyeceğini de öğrenirler. Ama bence insanların hayaleriyle veya amaçlarıyla pek fazla uğraşmamak gerek. Fikirlerinize saygı duyuyorum ama dediğim gibi herkesin sitesinde ya da yaptığı işlerde yanlışlıklar vardır. Ağır dille eleştirmek yerine yapıcı olursak birilerine yararımız olur. Yıkıcı eleştirilerin kimseye hiç bir yararı olmadığını hepimiz biliyor. Beğenmediğimiz şeyi dile getirirken yanında önerilerde de bulunursak arkadaşlara daha çok yararlı oluruz diye düşünüyorum. Herkese başarılar diliyorum
Sizde Haklısınız Aslında Sonucta Çoluk çocuk , ileride yaptıgı hataları anlarlar dediğiniz gibi. bencede uzatmayalım konuyu iyi forumlar

(26-07-2014, Saat:14:15)Huracine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: burada insanları aşağılamanın ne manası var ki? Ramazan ramazan günaha bari girmeyin hocam böyle eleştirilerle. Her insanın belli bir düşüncesi var, saygı duymak gerek değil şart...
Zaten hocam bu forumda kişiy göre muamele ediliyor ayrım yapılıyor , geçenlerde bu şekil türkiyenin en iyi tema sitesi diye bir siteyle dalga geçtiler hatta bir yetkiliydi butanınan sevilen biri 1 kötü yorum yoktu biz açtıkya biz suçlu olduk pes yani diyecek lafım yok artık.